GNTM 3: Οι πανηγυρισμοί στο σπίτι του Ηρακλή στο Μενίδι

Η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε ότι νίκησε

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο κατά τη διάρκεια του χθεσινού (15/12) τελικού του GNTM 3. Οι οικογένειες των τριών φιναλίστ, του Ηρακλή, της Παρασκευής και του Ανδρέα δεν μπόρεσαν να βρεθούν κοντά τους, λόγω του κορωνοϊού και έτσι παρακολούθησαν τη μεγάλη βραδιά από τα σπίτια τους.

Ηρακλής: O νικητής του GNTM 3 χώρισε και ξεκινά τη νέα του ζωή!

Ο Ισίδωρος Φύκαρης βρέθηκε στο Μενίδι εκεί όπου διαμένει η οικογένεια του μεγάλού νικητή του διαγωνισμού ομορφιάς, του Ηρακλή Τσουζίνοφ.

«Ανυπομονώ να δω τη μητέρα μου!» Οι πρώτες δηλώσεις του Ηρακλή στο star.gr

Η  μητέρα του, ο αδελφός του και ο πατριός του περίμεναν με ανυπομονησία το αποτέλεσμα. Το νεαρό μοντέλο είχε δηλώσει πως θέλει να κερδίσει για να κάνει δώρο στη μητέρα του το αυτοκίνητο. «Δεν το ήξερα αυτό. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι το όνειρό μου, αλλά δεν ξέρω να οδηγώ. Αν ο γιος μου νικήσει θα κάνουμε μαζί βόλτες», σχολίασε η μητέρα του.

Λίγα λεπτά αργότερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ο αδερφός και ο πατριός του ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι ευγνώμων σε όσους ψήφισαν τον γιο μου» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» η μητέρα του με δάκρυα στα μάτια όταν άκουσε πως βγήκε πρώτος ο γιος της. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου Κου»

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top