Elif: Το ενδιαφέρον του Ταρίκ για την Ελίφ προβληματίζει συνεχώς τη Βιλντάν

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς την Παρασκευή 27/11 στις 17.30

Η Βιλντάν πληρώνει τη Σεμά για να κρατήσει την Ελίφ και της ζητάει να είναι καλή μαζί της και να μην της κάνει ερωτήσεις.  Ο Ταρίκ έχει αναθέσει στους άντρες του να βρουν την Ελίφ αλλά δεν έχουν καμία πρόοδο.

Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος και η Ράνα μπαίνεις το γραφείο του τη στιγμή που τον ενημερώνουν ότι δεν βρίσκουν την Ελίφ. Η Ζουλιντέ επιστρέφει στο μαγαζί και λέει πως τελικά η αδελφή της δεν θα την επισκεφθεί. Η Λεμάν τρελαίνεται κάθε φορά που βλέπει τον Σαφάκ μαζί με την Ζουλιντέ και κάνει ό,τι μπορεί για να τον απομακρύνει.  Ο Τζαφέρ σκέφεται μόνο τα χρήματα που τους έδωσε η Βιλντάν για να προσέχουν την Ελίφ.  Η Βιλντάν επιστρέφει στην έπαυλη χωρίς την Ελίφ και η Ματσιντέ τη ρωτάει σχετικά.

Η Βιλντάν της λέει πως πήγε την Ελίφ σε κάποιους συγγενείς. Η Ματσιντέ θυμώνει με την ξαφνική απόφαση της Βιλντάν να απομακρύνει την Ελίφ από την έπαυλη.  Ούτε στον Κερέμ αρέσει αυτή η εξέλιξη και ζητάει τη διεύθυνση των συγγενών της Ελίφ γιατί θέλει να πάει και να την πάρει πίσω. Η Ματσιντέ στηρίζει την απόφασή του.  Η Βιλντάν τους λέει πως είναι καλύτερο να φέρει εκείνη πίσω την Ελίφ και δεν δίνει τη διεύθυνση στον Κερέμ. Υπόσχεται να μιλήσει με τους συγγενείς και να φέρει πίσω την Ελίφ.

Ο Ταρίκ μαλώνει τη Βιλντάν γιατί πιστεύει πως είπε ένα τεράστιο ψέμα στη Ματσιντέ και τον Κερέμ. Θέλει να μάθει γιατί το έκανε. Η Βιλντάν δεν του λέει πως κρατάει το κορίτσι στο σπίτι φίλων της.

Το ενδιαφέρον του Ταρίκ για την Ελίφ προβληματίζει συνεχώς τη Βιλντάν. Προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που τους συνδέει. Ο Σαφάκ πηγαίνει τη μητέρα του σπίτι και εκείνη είναι πολύ ανήσυχη για τον γιο της γιατί πιστεύει πως σκοπεύει να παντρευτεί τη Ζουλιντέ. Ο Τζαφέρ φέρεται καλά στην Ελίφ επειδή πιστεύει πως η ύπαρξη της θα του αποφέρει μεγάλα κέρδη…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top