Elif: Η Χουμεϊρά αισθάνεται πολύ άσχημα και έχει αφόρητους πόνους

Οι περιπέτειες της Elef συνεχίζονται και την Τρίτη στις 17.30 στο Star

Ο Ταρίκ δεβρίσκει την Ελίφ στο γκαράζ και τηλεφωνεί αμέσως σε έξαλλη κατάσταση στη Βιλντάν. Η Βιλντάν τρομοκρατείται από το ύφος του. Μαζί πηγαίνουν να βρουν την Ελίφ. Η Χουμεϊρά αισθάνεται πολύ άσχημα και έχει αφόρητους πόνους αλλά ο Ταρίκ την άφησε μόνη και αβοήθητη. 

Η Γιλντίζ λέει στη Ρεϊχάν πως η Ελίφ νιώθει άσχημα επειδή δεν μιλάει με τον Κερέμ. Η Ρεϊχάν της λέει πως και εκείνη θέλει να διορθώσει την κατάσταση ανάμεσά τους.  Ο Κερέμ αποφασίζει να ξεκινήσει δουλειά στην οικογενειακή επιχείρηση και η Ματσιντέ είναι πολύ χαρούμενη για αυτή την εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια του πρωινού η Ματσιντέ αναρωτιέται που είναι ο Ταρίκ.

Ο Κερέμ του τηλεφωνεί αλλά ο Ταρίκ δεν του απαντάει. Ο Ταρίκ πηγαίνει με τη Βιλντάν στο δάσος καθώς πιστεύει πως εκεί κρύβεται η Ελίφ. Η Χουμεϊρά λέει πως είναι έγκυος και η Ματσιντέ δείχνει να πιστεύει την κόρη της, αυτή τη συμπαράσταση έχει ανάγκη η κοπέλα.  Στο δάσος η Βιλντάν έχει μια νευρική κρίση και λέει στον Ταρίκ πως αρκετά ανέχθηκε την απαράδεκτη συμπεριφορά του και τις διαταγές του.  Ο Ταρίκ θυμώνει από το ξέσπασμά της και τη ρίχνει κάτω προειδοποιώντας τη για τα λόγια της.

Ένα τηλεφώνημα από την εταιρία τον αναγκάζει να φύγει και να αφήσει μόνη τη Βιλντάν. Η Βιλντάν έχει χτυπήσει το πόδι της και νιώθει εξαντλημένη. Ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρία και η γραμματέας τον πηγαίνει στο γραφείο, που άνηκε παλιά στον πατέρα του αλλά ο νεαρός δεν το δέχεται και της λέει πως αυτό το γραφείο ανήκει πια στον Ταρίκ. Η Ρεϊχάν ετοιμάζει μια συνταγή από βότανα για να βοηθήσει τη Χουμεϊρά και εκείνη της φέρεται ευγενικά και με καλοσύνη…
 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top