Μάρα Ζαχαρέα: «Αν δε δουλεύεις σκληρά, δεν μπορείς να έχεις διάρκεια»

Το δελτίο ειδήσεων, η καριέρα και η ζωή της στο μέλλον

Η διευθύντρια Ειδήσεων του Star και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, Μάρα Ζαχαρέα, μοιράστηκε τις δικές της αλήθειες σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η «κυρίαρχος» της ενημέρωσης βρίσκεται στο «τιμόνι» του δελτίου τα τελευταία χρόνια σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες και σημαντικές πρωτιές στα νούμερα τηλεθέασης.

μάρα Ζαχαρέα δελτιο

Τα νέα πρόσωπα και οι προκλήσεις της δουλειάς 

«Αγωνίστηκα και δούλεψα πάρα πολύ στο να φαίνονται οι δημοσιογράφοι στο δελτίο. Το Star για πάρα πολλά χρόνια είχε ένα δελτίο τελείως διαφορετικής κατεύθυνσης. Όταν ανέλαβα εγώ έπρεπε να χτίσω ένα δελτίο δουλεύοντας με ανθρώπους, που ενώ ήταν καλοί στη δουλειά τους, δεν είχαν αναγνωρισιμότητα στον κόσμο. Η Κάτια Μακρή, για παράδειγμα, που της εμπιστεύτηκα το μεσημεριανό δελτίο είναι ένα πρόσωπο που πρώτη φορά λέει δελτίο, αλλά είναι μία δημοσιογράφος πάρα πολύ δουλεμένη. Τα νούμερα έχουν ανέβει πάρα πολύ γιατί φαίνεται ότι τώρα πια το δελτίο το λέει μία αληθινή δημοσιογράφος, που ξέρει τι της γίνεται.

Πρωτιά για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star τον Σεπτέμβριο

Ο Σπύρος Λάμπρου είναι επίσης ένας δημοσιογράφος που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί να είσαι καλός παρουσιαστής, αν δεν είσαι καλός δημοσιογράφος. Εγώ θεωρώ ότι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται, πρέπει να αναγνωρίζονται. Χαίρομαι να πω ότι δουλεύω με ένα team πολύ αξιόλογων ανθρώπων πάνω σε αυτό το κομμάτι. Αν δε δουλεύεις σκληρά, δε μπορείς να έχεις διάρκεια».

Οι επαγγελματικές σχέσεις που τη σημάδεψαν

Όλα αυτά τα χρόνια η Μάρα Ζαχαρέα έχει συνεργαστεί με πολλούς δημοσιογράφους αλλά η συνεργασία που ξεχωρίζει είναι εκείνη με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όταν τη ρώτησε η Ζήνα Κουτσελίνη σε θεωρητικό επίπεδο την περίοδο που ήταν στο mega αν θα συνεργαζόταν με τον σύζυγό της, Θεόδωρο Ρουσόπουλο, εκείνη απάντησε θετικά. «Θα μπορούσαμε αλλά δεν μας το πρότεινε κανείς».

Μάρα Ζαχαρέα: «Τον Θόδωρο τον αγαπάω πάρα πολύ βαθιά»

Το μέλλον της στην τηλεόραση και η ζωή της

«Τα επόμενα χρόνια το νούμερο ένα πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά τα παιδιά μου. Θεωρώ ότι η υγεία της οικογένειάς μου και η ευτυχία των παιδιών μου είναι πάνω από όλα! Τώρα στα επαγγελματικά, επειδή είχα τη δυνατότητα να ασχοληθώ και με τη διεύθυνση Ειδήσεων, εκτός από την παρουσίαση, έχω ανακαλύψει ότι είναι ένα κομμάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και που τα επόμενα χρόνια ο στόχος μου είναι να φύγω από την έκθεση μπροστά στο γυαλί και να μείνω στη διεύθυνση. Δε μπορώ να στο προσδιορίσω χρονικά, γιατί πολλές φορές εμείς κάνουμε σχέδια και ο Θεός γελάει. Θέλω μέσα μου να βρω το σωστό timing και να πω ως εδώ ήταν. Όταν πω «αντίο» στο γυαλί θα είναι «αντίο». Είμαι υπέρ των καθαρών λύσεων, όχι των μεσοβέζικων». 
 

Δείτε όλη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top