Μάρα Ζαχαρέα: «Τον Θόδωρο τον αγαπάω πάρα πολύ βαθιά»

Η διευθύντρια Ειδήσεων του Star στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σε μία διαφορετική συνέντευξη η Μάρα Ζαχαρέα «άνοιξε» την καρδιά της στη Ζήνα Κουτσελίνη και μίλησε για την καριέρα, την οικογένειά της αλλά και τη ζωή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ταπεινή, ρομαντική αλλά ταυτόχρονα και πολύ δυναμική η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star θα χαρακτήριζε τον εαυτό της υπεύθυνο και συνεπή. «Έχω τη νοοτροπία της καλής μαθήτριας. Είμαι πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική με τους δικούς μου ανθρώπους. Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά και ήμουν νεότερη, ήμουν συναισθηματική με όλο τον κόσμο, αλλά έφαγα κι εγώ τα σκαμπίλια μου όπως όλοι, οπότε τώρα προσπαθώ να είμαι δίκαιη».

Σπάνια η διευθύντρια Ειδήσεων του Star μιλά για την προσωπική της ζωή. Με τον σύζυγό της Θεόδωρο Ρουσόπουλο είναι μαζί 30 χρόνια και έχουν δημιουργήσει μαζί μία υπέροχη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον 24χρονο Βασίλη και την 20χρονη Άννα.

«Μου έχει τύχει να ζητήσω συγγνώμη και από τον Θόδωρο αλλά όχι συχνά γιατί τσακωνόμαστε πολύ σπάνια. Είμαστε 30 χρόνια μαζί. Τον αγαπώ πάρα πολύ βαθιά, τον θαυμάζω ως άνθρωπο και τον εκτιμώ. Είναι ένας εξαιρετικός πατέρας. Εγώ δίνω πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό, γιατί κακά τα ψέματα ο έρωτας δεν είναι όπως την πρώτη μέρα. Αν δεν υπάρχει βαθιά αγάπη και εκτίμηση, η σχέση δεν κρατάει».

Μάρα Ζαχαρέα Οικογένεια

Η σχέση με τους γονείς της και την πεθερά της

Παράδειγμα στη ζωή της υπήρξαν οι δυο της γονείς καθώς και η μεταξύ τους σχέση. «Οι γονείς μου είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί και βλέπω αυτό το ίδιο πάθος να τους συνδέει και να κάνουν πάρα πολλές ωραίες συζητήσεις. Θαυμάζει ο ένας τη γνώμη του άλλου. Είναι ωραίο πρότυπο αυτό να το βλέπεις».

Με πολύ τρυφερά λόγια όμως αναφέρθηκε και στην πεθερά της, η οποία την παρακολουθεί κάθε βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Η πεθερά μου είναι πάρα πολύ γλυκιά. Κάθε βράδυ με παίρνει και μου λέει πόσο ωραία ήμουν στο δελτίο. Οι γονείς μου είναι κάπως πιο αυστηροί στα κριτήριά τους».

Η σχέση με τον εαυτό της και η σκληρή αυτοκριτική 

Μετά από μία επιτυχημένη καριέρα και τη δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας η Μάρα Ζαχαρέα κάνει την αυτοκριτική της και εξομολογείται ότι στο παρελθόν υπήρξε πολύ αυστηρή με τον εαυτό της.

«Εγώ κατά κανόνα εκνευρίζομαι σπάνια. Αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό, γιατί νομίζω ότι τα παίρνω όλα μέσα μου και περνάει ένα διάστημα και μπορεί να ξεσπάσω σε κάτι άσχετο. Οπότε για να τα βγάλω πέρα -γιατί έχω να διαχειριστώ και την παρουσίαση και τη διεύθυνση και το σπίτι και τα παιδιά – πρέπει να έχω ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αν με βγάλεις από τη ρουτίνα και τα κουτάκια μου, εκεί με αποσυντονίζεις.

Νεότερη ήμουν πολύ σκληρή κριτής του εαυτού μου, τώρα καθώς μεγαλώνω αποφάσισα ότι πρέπει λίγο να χαλαρώσω και να δώσω στον εαυτό μου τη δυνατότητα να χαρεί με πράγματα που πέτυχα».

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει αναλάβει εκτός από την παρουσίαση και τη διεύθυνση Ειδήσεων του Star σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. «Στη θέση αυτή δεν κάθεσαι μόνο δίκαια. Κάθεσαι με ασφάλεια. Είναι σημαντικό σε μία θέση ευθύνης να μην είναι ο άνθρωπος ανασφαλής. Τότε, μπορεί να είναι και δίκαιος. Πρέπει να είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου, να πεις ότι εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, δεν έκανα διεκπεραίωση».

Δείτε όλη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top