Βασίλης Μίχας: Αυτοί είναι οι παίκτες που ξεχωρίζει από το GNTM 3!

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Star «Έρωτας, με διαφορά»

Ο Βασίλης Μίχας είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς που έρχεται στο Star «Έρωτας, με διαφορά» και χθες (19/10) τον είδαμε στο σπίτι του GNTM 3.

GNTM 3: Δείτε τη στιγμή που ο Βασίλης Μίχας «εισβάλει» στο σπίτι

Ο ηθοποιός βοήθησε τα μοντέλα να αναπτύξουν τα εκφραστικά τους μέσα και να ποζάρουν στον φακό του Δημήτρη Σκουλού, μιας και ξεκίνησε την καριέρα του στο modelling και στη συνέχεια μεταπήδησε στην υποκριτική.

«Μου είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά του GNTM 3, γιατί στο παρελθόν έχω ασχοληθεί με το modelling. Είχαν μια ευκαιρία για κάθε συναίσθημα, το οποίο είναι πολύ δύσκολο, αλλά είχαν ένα αβαντάζ γιατί είχαν φωτογράφο τον Δημήτρη Σκουλό που ξέρει πότε να κάνει το κλικ. Δεν είναι εύκολο όλο αυτό. Έρχεσαι σε επαφή με κομμάτια του εαυτού σου και σε κοιτάζουν και άλλοι άνθρωποι. Μου έκανε εντύπωση αλλά τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μιλώντας για τη συνάντηση με τους παίκτες του διαγωνισμού ομορφιάς.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Ισίδωρος Φίκαρης τον ρώτησε αν ξεχώρισε κάποια από τα μοντέλα και εκείνος απάντησε: «Ο Ηρακλής έχει ενδιαφέρον, στη Λία πηγαίνει πολύ το κοντό μαλλί και της δίνει τύπο και μου έμεινε (σαν εικόνα) όταν την είδα».


Ο Βασίλης Μίχας μίλησε και για τη δική του φωτογράφιση για τη σειρά του Star σημειώνοντας: «Η φωτογράφιση για τη σειρά «Έρωτας, με διαφορά» με βοήθησε και το ότι ήμουν μοντέλο, αλλά και η συμπρωταγωνίστριά μου, Φαίη Ξυλά»


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top