GNTM 3: Δείτε τη μεταμόρφωση των κοριτσιών και των αγοριών!

Οι διαγωνιζόμενοι που χάρηκαν και αυτοί που δάκρυσαν

Γέλια, κλάματα, ενθουσιασμός αλλά και αντιδράσεις πρωταγωνίστησαν στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 3, όταν οι διαγωνιζόμενοι είδαν τον εαυτό τους στον καθρέπτη με τα νέα τους μαλλιά!

GNTM 3: Οι αλλαγές που θα κάνουν στα μαλλιά τους αγόρια και κορίτσια!

Ίριδα

Η Βίκυ Καγιά ήταν εκεί για να τους ανοίξει την κουρτίνα και να δουν το νέο τους look.H Ίριδα ενθουσιάστηκε μιας και τα καρέ ξανθά μαλλιά της τής θύμισαν ένα από τα κουρέματα που είχε η κριτής του διαγωνισμού ομορφιάς στο παρελθόν.

GNTM 3: Τα κλάματα Λίας και Ειρήνης για την επιλογή του look

Σήφης

Αυτό βέβαια δε συνέβη και στην περίπτωση του Σήφη ο οποίος δήλωσε on camera: «Η αλήθεια είναι ότι έπαθα ένα σοκ. Δε με ενθουσίασε έτσι το μαλλί μου. Δεν το περίμενα έτσι. Είναι πολύ σκληρό».

Λία

Από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έγιναν ήταν αυτή της Λίας, η οποία αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά και πλέον έχει ένα κοντό αγορίστικο look.«Οι μεγάλες αλλαγές φέρνουν και τις μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή», λέει η Βίκυ Καγιά και η Λία βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

«Πώς είμαι έτσι; Απλά κοιτάζω τον καθρέφτη και λέω τι είναι αυτό. Δεν το περίμενα καθόλου. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είμαι εγώ», σχολίασε η ίδια.

Ειρήνη

Έκπληκτη με το αποτέλεσμα είναι και η Ειρήνη μιας και έχει πολύ κοντό μαύρο μαλλί. «Είμαι μια άλλη Ειρήνη. Θα μου πάρει πολύ χρόνο να το συνηθίσω. Είναι ότι χειρότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου».

Ηρακλής

Ενθουσιασμένος με τη νέα του εμφάνιση δήλωσε ο Ηρακλής, αλλά και ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Παναγιώτης


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top