Κρατερός Κατσούλης: Για ποιο λόγο εμφανίστηκε προβληματισμένος στον «αέρα»;

«Με βλέπετε λίγο πεσμένο σήμερα…»

Για πάνω από δύο δεκαετίες έχει ξεχωρίσει στο θέατρο και την τηλεόραση με το υποκριτικό του ταλέντο

Κρατερός Κατσούλης: Επέστρεψε κανονικά στη «Φωλιά των Κου Κου»

Εδώ κι αρκετά χρόνια «σκίζει» και τηλεοπτικά με τη σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου στο πλευρό του, παρότι το θέατρο παραμένει η νούμερο ένα προτεραιότητά του.

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου», ο Κρατερός Κατσούλης εξέφρασε το παράπονό του για τη νέα θεατρική σεζόν και τα μέτρα που έχουν ληφθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Κρατερός Κατσούλης: Οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης του, Αέλιας!

«Με βλέπετε λίγο πεσμένο σήμερα, λίγο προβληματισμένο, λίγο κάπως και θέλω να σας το εξηγήσω αυτό γιατί έχουμε μια ειλικρινής σχέση. Είμαι προβληματισμένος γιατί έχουν βγει τα νέα μέτρα για τα θέατρα, είναι αυτό το 30% στην Αθήνα και με έχει πιάσει λίγη η ψυχή μου με όλο αυτό το πράγμα. Καταλαβαίνω ότι αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνουν παραγωγές, μάλλον δεν θα υπάρξει θέατρο στην Αθήνα. Εάν υπάρξει θα είναι με ένα πάρα πολύ ευφάνταστο, δύσκολο τρόπο και βεβαίως είμαι υπέρ της προστασίας και βεβαίως πρέπει να προσέχουμε και βεβαίως ο κορονοϊός υπάρχει και βεβαίως οι μάσκες. Δεν θα πω εγώ γιατί στα θέατρα είναι έτσι και γιατί στις αεροπορικές εταιρείες δεν είναι, στα λεωφορεία, στα πλοία, γιατί κινδυνεύουν άνθρωποι αν δεν τηρούνται τα μέτρα. Αλλά θέλω να πω απλώς ότι στο θέατρο πραγματικά είναι ένα χώρος που είναι πολύ εύκολα ελεγχόμενος. Εκεί οι άνθρωποι κάθονται, δεν μιλάνε, δεν πίνουν, δεν τρώνε, δεν σηκώνονται όρθιοι, δεν φωνάζουν, δεν κάνουν τίποτα. Πραγματικά δείτε το αυτό το πράγμα γιατί 30% στην Αθήνα σημαίνει ότι κατά 95% προσωπική μου εκτίμηση, μπορεί να κάνω λάθος, δεν θα γίνει τίποτα. Είναι τραγικό το να μην γίνει θέατρο στην Αθήνα. Είναι λάθος», είπε φανερά στεναχωρημένος ο Κρατερός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top