Κρατερός Κατσούλης: Οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης του, Αέλιας!

Η μικρή έγινε 9 ετών

Τα γενέθλιά της έχει η μεγάλη κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, καθώς πριν εννέα χρόνια ακριβώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς! 

Καραβάτου: Η κόρη της έγινε 9! Η τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας

Η κόρη τους, Αέλια, έχει τα γενέθλιά της και ο Κρατερός, της ευχήθηκε και μέσα από τα social media. Ο Κρατερός Κατσούλης δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα δυο του παιδιά, με σκοπό να ευχηθεί στην Αέλια για τα γενέθλιά της.

«Μια ευχή αφήνω εδώ να ταξιδέψει… Να είσαι πάντα Καπετάνιος, στη ζωή σου ήλιε μου… με καθαρή ψυχή, γενναίο βλέμμα, σταθερά χέρια, γοργό μυαλό, καρδιά μεγάλη. Στα ταξίδια σου να γνωρίσεις θάλασσες πολλές όμορφες και διαφορετικές! Να είναι όλες σου οι στιγμές, μοναδικές! Και εσύ, ηλιος φωτεινός!! Χρόνια σου πολλά. Είσαι η ζωή της ζωής μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μια ευχή αφήνω εδώ να ταξιδέψει... Να είσαι πάντα Καπετανιος ,στη ζωη σου ήλιε μου ... με καθαρή ψυχή , γενναίο βλέμμα σταθερά χέρια γοργό μυαλό καρδιά μεγάλη . Στα ταξίδια σου να γνωρίσεις θάλασσες πολλές όμορφες και διαφορετικές! Να είναι όλες σου οι στιγμές , μοναδικές! Και εσύ, ηλιος φωτεινός!! Χρόνια σου πολλά. Είσαι η ζωη της ζωής μου 🙏 #birthday #birthdaygirl #mygirl #kid #kids #love #september

A post shared by @ krateroskatsoulis on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top