Καραβάτου: Η κόρη της έγινε 9! Η τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας

Δείτε τη φωτογραφία και το κείμενο που δημοσίευσε

Ανήμερα του Σταυρού, 14 Σεπτεμβρίου, πριν από εννέα χρόνια ήρθε στον κόσμο η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη. Φέτος, τα γενέθλια της Αέλιας «πέφτουν» ίδια μέρα με το άνοιγμα των σχολείων και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατερίνα Καραβάτου: Το δώρο της κόρης της για την πρεμιέρα της!

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για την οικογένειά τους και η οικοδέσποινα της «Φωλιάς των Κου Κου» θέλησε να κάνει από νωρίς το πρωί μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου: Πρώτη μέρα προνήπιο για τον γιο της

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου βλέπουμε την Αέλια να αγναντεύει τη θάλασσα και στη λεζάντα μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους followers της.

Καραβάτου Αέλια Η κόρη της γίνεται 9 Η τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας γενέθλια

«Σήμερα είναι μια μέρα πολύ σημαντική για όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους. Καλή αρχή!! Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή οπότε χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζετε!!Σήμερα όμως, για μένα, είναι η μέρα που κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, τη Αέλια μου. Να ατενίζεις με ελπίδα το μέλλον υπέροχο μου παιδί, να ονειρεύεσαι και να ‘ναι η ζωή σου σαν εκείνη τη μέρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία: χαρούμενη, περιπετειώδης, δυνατή με υγεία κι αγάπη! Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top