Κατερίνα Καραβάτου: Το δώρο της κόρης της για την πρεμιέρα της!

Η παρουσιάστρια της «Φωλιάς των Κου Κου» ανέβασε φωτογραφία στο Instagram

H Κατερίνα Καραβάτου μετά τις διακοπές της στην Άνδρο και τα Κουφονήσια με την οικογένειά της, γέμισε τις μπαταρίες της και επέστρεψε από σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη!

Η κόρη τους Αέλια, θέλησε να κάνει στην Κατερίνα ένα συμβολικό δώρο για να της ευχηθεί καλή επιτυχία για την πρεμιέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Όλοι «Στη φωλιά των Κου Κου»: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα Καραβάτου-Κατσούλη!

Πρόκειται για μια ζωγράφοκατασκευοευχή, όπως την περιέγραψε η μαμά της στο ποστ που έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κυριαρχούν οι καρδιές!

«Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η Άελια παρακολουθώντας με να δουλεύω, ρωτώντας με πιο πολλά απ´ ότι παλιά-μιας και καταλαβαίνει περισσότερα - και νιώθοντας την έννοια μου και τη χαρά μου για την αυριανή πρεμιέρα, μου έδωσε αυτήν τη ζωγράφοκατασκευοευχή. Θα πάρει τη θέση της αύριο το πρωί στο καμαρίνι μου, όπως και όλοι μας στη Φωλιά μας για τέταρτη χρονιά! Έτοιμοι, χαρούμενοι και με μεγάλη αγάπη γι αυτό που κάνουμε καθημερινά: να βρισκόμαστε κοντά σας και να περνάμε τα πρωινά μας, μαζί. Η δική μου ευχή προς όλους εμάς αλλά και προς όλους τους επαγγελματίες και συναδέλφους που εργαζόμαστε σ´αυτόν τον χώρο, είναι να έχουμε μια χρονιά δημιουργική, αξιοπρεπή, γεμάτη όρεξη, γέλια, αισιοδοξία και υγεία. Σας περιμένουμε αύριο στις 09:00 πιο Κου Κου από ποτέ!!!! Όλοι στη Φωλιά! Οβερ!!! @starkoukou @starchanneltv #starkoukou», ήταν το σχόλιο της Κατερίνας Καραβάτου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η Άελια παρακολουθώντας με να δουλεύω, ρωτώντας με πιο πολλά απ´ ότι παλιά-μιας και καταλαβαίνει περισσότερα - και νιώθοντας την έννοια μου και τη χαρά μου για την αυριανή πρεμιέρα, μου έδωσε αυτήν τη ζωγράφοκατασκευοευχή. Θα πάρει τη θέση της αύριο το πρωί στο καμαρίνι μου, όπως και όλοι μας στη Φωλιά μας για τέταρτη χρονιά! Έτοιμοι, χαρούμενοι και με μεγάλη αγάπη γι αυτό που κάνουμε καθημερινά: να βρισκόμαστε κοντά σας και να περνάμε τα πρωινά μας, μαζί. Η δική μου ευχή προς όλους εμάς αλλά και προς όλους τους επαγγελματίες και συναδέλφους που εργαζόμαστε σ´αυτόν τον χώρο, είναι να έχουμε μια χρονιά δημιουργική, αξιοπρεπή, γεμάτη όρεξη, γέλια, αισιοδοξία και υγεία. Σας περιμένουμε αύριο στις 09:00 πιο Κου Κου από ποτέ!!!! Όλοι στη Φωλιά! Οβερ!!! @starkoukou @starchanneltv #starkoukou

A post shared by Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) on

 

Δείτε on demand όλα τα επεισόδια και highlights της εκπομπής Στη Φωλιά Των Κου Κου
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top