Γιώργος Καράβας:«Τα παιδιά μου από μικρά ξέρουν ότι ο μπαμπάς λείπει συχνά»

Ο coach του GNTM μίλησε για την οικογένειά του

Δείτε στο βίντεο αποκλειστικό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του GNTM 3

Παρά τη μεγάλη διεθνή καριέρα του στον χώρο της μόδας ο Γιώργος Καράβας ως παιδί είχε άλλους στόχους! Ο coach του GNTM έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala.

Γιώργος Καράβας

«Είμαι μεγαλωμένος στο κέντρο της Αθήνας την Κυψέλη όπου όλα τα αγόρια έπαιζαν ποδόσφαιρο. Οι ειδικοί με θεωρούσαν μεγάλο ταλέντο και εγώ είχα ένα όνειρο να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ασχολήθηκα με την μπάλα πολλά χρόνια. Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια. Λίγο προτού γραφτώ στο επαγγελματικό τμήμα του Ιωνικού που αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία, τότε ένας σοβαρός τραυματισμός έβαλε φρένο στις φιλοδοξίες μου». 

Γιώργος Καράβας: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του!

Και το όνειρο πάγωσε. Φοιτούσε σε σχολή Αθλητικής Δημοσιογραφίας όταν ένας κυνηγός ταλέντων μόδας τον εντόπισε. Από εκεί που βρισκόταν να τρέχει μέσα στα γήπεδα με ιδρωμένη φανέλα άρχισε να φοράει επώνυμα κοστούμια να ποζάρει για τους διασημότερους φωτογράφους του κόσμου και να περπατάει με στυλ στις πασαρέλες. 

«Ο όρος μοντέλο έχει παρεξηγηθεί στις ημέρες μας Μοντέλο δεν σημαίνει ότι είμαι απλώς ωραίος ή ωραία. Η επιλογή από τα μεγάλα brands και το επαγγελματικό σου portfolio ορίζουν τελικά ποιος είσαι». 

Από τα πρώτα του βήματα η πορεία του ήταν σταθερά ανοδική. Τόσο η γοητεία του όσο και η φήμη του Έλληνα με την απολλώνια ομορφιά ξεπέρασαν τα στενά ελληνικά σύνορα όταν πριν από χρόνια ο γαλλικός οίκος Hermès συνώνυμος της κομψότητας τον έχρισε κεντρικό πρόσωπο της διεθνούς του καμπάνιας.

Γιώργος Καράβας: H τρυφερή φωτογραφία με την κούκλα σύζυγό του

Η πρόταση συμμετοχής του στο GNTM δεν είναι η μοναδική που έχει δεχτεί από την ελληνική τηλεόραση.

«Κατά καιρούς φλέρταρα και με φλέρταρε η μικρή οθόνη. Ωστόσο αυτό το φλερτ δεν κατέληγε κάπου είτε από τη δική μου πλευρά είτε από την πλευρά των άλλων. Χαίρομαι που τελικά συμμετέχω στο Greece's Next Top Model μια εκπομπή του Star ακριβώς πάνω στο αντικείμενο μου την οποία παρακολουθούσα εδώ και πολύ καιρό. Με τη Βίκυ Καγιά γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Θυμάμαι ότι σε σόου της Σήλιας Κριθαριώτη είχαμε περπατήσει και στην ίδια πασαρέλα. Υπήρχε πάντα αμοιβαία εκτίμηση χωρίς να κάνουμε παρέα ή να έχουμε πολύ στενή σχέση» διευκρινίζει και προσθέτει σχετικά με τα γυρίσματα τα οποία έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιους μήνες: «Το γεγονός ότι η παραγωγή με παρότρυνε να είμαι ο εαυτός μου ήταν το κλειδί για να μην αισθανθώ κανένα απολύτως άγχος. Γνωρίζω τον χώρο της μόδας και κουβαλώ εμπειρίες από σημαντικές δουλειές στο εξωτερικό Αυτό σημαίνει ότι δεν περιμένω ότι θα αλλάξει η ζωή μου τώρα. Μπορεί να έρθει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα βέβαια αλλά μέχρι εκεί».

Γιώργος Καράβας-Ραφαέλα

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών του Φίλιππου και της Καλλιόπης ενώ μαζί με τη σύζυγο του Ραφαέλα διατηρούν μια εταιρεία που σχετίζεται με την αισθητική. Όπως ομολογεί εργάζεται σκληρά όλη την ημέρα προσπαθώντας να συνδυάσει την πατρότητα με τις υψηλές απαιτήσεις του επαγγέλματος του.

«Τα παιδιά μου από μικρά ξέρουν ότι ο μπαμπάς λείπει συχνά ταξίδια για δουλειές. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι η βάση. Η οικογένεια είναι το καταφύγιο το απάγκιο. Γι’ αυτό και αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στην οικογένειά μου. Από τη μόδα κερδίζω χρήματα αλλά ποτέ δεν είχα την επιθυμία να απολαμβάνω μια πολυτελή ζωή. Τα χρήματα που κερδίζω τα αξιοποιώ για την ευημερία της οικογένειάς μου». 

Απόψε πάντως σύσσωμη η οικογένεια Καράβα θα πάρει θέση μπροστά από την οθόνη καθώς ο Γιώργος θα κάνει το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top