Elif: Η Αρζού προσπαθεί να πνίξει την Ελίφ

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της σειράς την Πέμπτη 25/06 στις 17.30

Στο πάρκο ο Γιουσούφ και η Μελέκ εξηγούν στη Λεϊλά πως φοβούνται ότι πίσω από την εξαφάνιση της Ελίφ κρύβεται η Αρζού. Η Λεϊλά καταλαβαίνει πως πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη γυναίκα. Στο κτήμα η Ελίφ θέλει να το σκάσει αλλά η Αρζού την εμποδίζει. Η Ελίφ την ικετεύει, θέλει να δει τη μητέρα της.  Η Αρζού της απαντάει πως θα την παραδώσει στη Μελέκ αλλά δεν ξέρει αν θα είναι ζωντανή ή νεκρή. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στον Σελίμ ανήσυχη να μάθει νέα για την Ελίφ. Θέλει να είναι μαζί τους αλλά ο Σελίμ της ζητάει να μείνει σπίτι σε περίπτωση που η Ελίφ επιστρέψει.  Η Λεϊλά συναντάει τη Σουλέ.

Δεν φανταζόντουσαν που θα έφταναν τα πράγματα και σκέφτονται πως πρέπει να κάνουν κάτι. Η Σουλέ προτείνει να πάνε στην οικογένεια Εμίρογλου και να τους πουν πως η Ελίφ βρίσκεται στο σπίτι της Αρζού. Η Λεϊλά της λέει πως αυτό είναι αδύνατο να συμβεί γιατί ο Γιουσούφ και όλοι θα καταλάβαιναν πως η Λεϊλά είναι υπεύθυνη για ό,τι συνέβη.  Έτσι, η Λεϊλά αποφασίζει να πάει στο κτήμα και να πάρει κρυφά από εκεί την Ελίφ.

Ο Ουμίτ ενημερώνει την Αρζού ότι σε λίγη ώρα θα είναι στο σπίτι και εκείνη πηγαίνει στην αποθήκη για να φιμώσει την Ελίφ και να τη δέσει.  Η Λεϊλά και η Σουλέ βρίσκουν ανοιχτή την πόρτα και πάνε να μπουν στο κτήμα αλλά εκείνη την ώρα φτάνει ο Ουμίτ και ψελλίζοντας μια δικαολογία φεύγουν. 

Ο Ονούρ πηγαίνει στο σπίτι της Φεβζιγιέ για να ζητήσει συγνώμη για όλα και εκείνη τον ενημερώνει πως η Λεϊλά θα αργήσει.  Ο Ουμίτ πρέπει να κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι άμεσα και η Αρζού χαίρεται γιατί έτσι θα έχει χρόνο να υλοποιήσει τα σατανικά σχέδιά της.  Ο Ουμίτ φεύγει και η Αρζού είναι μόνη της με την Ελίφ. 

Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει αλλά η Αρζού την πιάνει. Προσπαθεί να την πνίξει αλλά η Ελίφ της δαγκώνει το χέρι. Η Ελίφ απελπισμένη κλαίει και αρχίζει να φωνάζει «μαμά» και τότε η Αρζού χάνει τα λογικά της και αρχίζει να την αποκαλεί Τουγτσέ. Της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως κανένας δεν μπορεί να της κάνει κακό όσο είναι εκείνη κοντά της….

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top