MasterChef - Ημιτελικός Silver Award: Μέντορες & φιναλίστ στη μάχη!

Συντονιστείτε απόψε Τρίτη 26/5 στις 21.00 στο Star

Ο ημιτελικός της Silver Award Week έφτασε και απόψε εκτός από τον Μπέλλο, τη Μαρία και τον Τζον, στη μαγειρική κούρσα θα δούμε και τους μέντορές τους.

MasterChef: Ο Τζον είναι ο 3ος νικητής στη δοκιμασία για το Silver Award

MasterChef – Μάρλεν: Θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM;

Οι τρεις τους μάλιστα, έδωσαν και μεγάλες υποσχέσεις πως αν κερδίσουν, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ξυριστούν, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς θα βάψει τα μαλλιά του ξανθά!

Η μάχη ξεκινάει με υλικό – πρωταγωνιστή τις αγκινάρες! Ένα αρκετά δύσκολο υλικό που χρειάζεται ειδική μεταχείριση.

Ποιο δίδυμο θα έχει το καλύτερο πιάτο; Σωτήρης και Τζον, Πάνος και Μαρία ή Λεωνίδας και Δημήτρης;

Στον ημιτελικό, οι τρεις καλύτεροι, καλούνται να δημιουργήσουν ένα πιάτο “Frankenstein”. Στο γευστικό αυτό δημιούργημα, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να δώσουν σαφείς οδηγίες στους Μέντορές τους, προκειμένου να βγάλουν ένα πιάτο. Μια δοκιμασία που θυμίζει Τεστ Δημιουργικότητας υψηλών απαιτήσεων.

Η εμπιστοσύνη, που πρέπει να δείξει ο ένας στον άλλο σαν να είναι το… άλλο του μισό, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρος της σημερινής δοκιμασίας, θα είναι μόνο η αρχή για μια μαγειρική μάχη, στο τέλος της οποίας ένας από τους τρεις θα πάρει το εισιτήριο κατευθείαν για τον τελικό του Silver Award. 

Στη συνέχεια, οι δύο με τις λιγότερο καλύτερες προσπάθειες θα πρέπει να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερο πιάτο. Ιδιαίτερο όχι μόνο ως προς το περιεχόμενο, αλλά και ως προς τις συνθήκες εργασίας. Έχοντας ως μοναδικό οδηγό τους, τη γεύση, τις γνώσεις και τη μαγειρική τους ευφυΐα.

Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 στο Star για ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο MasterChef.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 4
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top