MasterChef – Μάρλεν: Θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM;

Τη ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef προβλήθηκε η 3η Μέρα Silver Award! 

Κάθε ημέρα και ένας chef, κάθε μέρα διακρίνονται 2 διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του, κάθε μέρα και ένας από αυτούς βρίσκεται πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου των 10.000 ευρώ. 

Με τη Μαρία νικήτρια από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, τον Δημήτρη νικητή της ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, μένει η τρίτη μέρα των προκριματικών να αναδείξει ποιος θα προχωρήσει στον ημιτελικό. 

Για το πρώτο διαγωνιστικό μέρος μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4, ο Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με τα τελευταία ‘Κοντιζόπουλά’ του, τον Τζον, τη Μάρλεν και τον Διονύση, θα μεταμορφώσουν τα υλικά, που επέλεξε για εκείνους ο chef και περσινός F&B του MasterChef, Χάρης Αντωνόπουλος, σε κάτι μοναδικό. 

Την ώρα της δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλησίασε τη Μάρλεν για να τη ρωτήσει αν έχει σκεφτεί τι θα κάνει τα χρήματα σε περίπτωση που βγει νικήτρια.

Εκείνη του είπε ότι θέλει να κυνηγήσει το όνειρό της και να πάει στο Λος Άντζελες για να γίνει plus size model! Αυτό έκανε εντύπωση στον σεφ, ο οποίος τη ρώτησε αν θα ήθελε να συμμετάσχει και στο GNTM. Εκείνη, όμως του απάντησε αρνητικά, αφού η αγάπη της όπως είπε είναι η μαγειρική.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top