«EastEnders»: Ξεκινούν τα γυρίσματα της επιτυχημένης σαπουνόπερας

Το BBC είπε ότι η επανεκκίνηση των γυρισμάτων θα γίνει έως τα τέλη Ιουνίου

EastEnders

Η πανδημία του κορωνοϊου άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο παγκοσμίως, αφού τα γυρίσματα πολλών σήριαλ σταμάτησαν.

Στα μέσα Μαρτίου το  BBC ανακοίνωσε ότι η σαπουνόπερα «EastEnders» επρόκειτο να μειώσει τα εβδομαδιαία επεισόδια από τέσσερα σε δύο για να παραμείνει στον τηλεοπτικό «αέρα».

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τις βρετανικές σαπουνόπερες κι όχι μόνο!

Η διευθύντρια παραγωγής του BBC, Charlotte Moore, ανακοίνωσε ότι έως τα τέλη Ιουνίου θα ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα της εν λόγω σαπουνόπερας.

«Εξετάσαμε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους και είδαμε πως κάποιες εκπομπές μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι σκοπεύουμε να αρχίσουμε ξανά τα γυρίσματα για το «EastEnders» όσο και για το «Top Gear» μέχρι τα τέλη Ιουνίου», δήλωσε στην Daily Telegraph. «Εξετάζουμε επίσης τρόπους επανεκκίνησης γυρισμάτων σε δράματα αλλά και άλλες μεγάλες εκπομπές του BBC».

Στη συνέχεια, η Moore εξήγησε ότι «όλα θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες», σημειώνοντας ότι θα παρθούν όλα τα μέτρα προστασίας και βέβαια οι απαραίτητες αποστάσεις.

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Θέλουμε να εξυπηρετήσουμε το κοινό μας και να βοηθήσουμε την τηλεοπτική παραγωγή να σταθεί στα πόδια της, αλλά προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια και η ευημερία των ομάδων παραγωγής και εκείνων που συνεργάζονται μαζί τους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top