Άσπα Τσίνα: «Ο καρκίνος έκατσε σαν φωτοστέφανο στο κεφάλι μου!»

Πάσχει από μια σπάνια μορφή που «χτυπάει» ηλικιωμένους άντρες

Για τη σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο μίλησε η Άσπα Τσίνα, ξεδιπλώνοντας παράλληλα τη δική της, αισιόδοξη φιλοσοφία ζωής.

«Το να φοβάσαι είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στον εαυτό του», δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Κυριακής.

Άσπα Τσίνα:Η εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με μια σπάνια μορφή καρκίνου

«Ο φόβος ροκάνιζε τη ζωή μου», παραδέχτηκε η ερμηνεύτρια που φέτος βλέπουμε στο σόου «Just The 2 of us». 

Στη συνέχεια συγκλόνισε με τα όσα είπε για τη σπάνια μορφή καρκίνου με την οποία έχει διαγνωσθεί: «Ο καρκίνος ήρθε κι έκατσε σαν φωτοστέφανο στο κεφάλι μου. Τι να φοβηθώ από δω και πέρα;».

H Άσπα αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με την ασθένεια πριν από έναν χρόνο και η μορφή που έχει είναι ένα μυέλωμα, το οποίο καταστρέφει τα οστά.

Θεά η Άσπα Τσίνα – Σε ποιον είπε και πάλι τη θρυλική της ατάκα;

«Τη διάγνωση του καρκίνου την πήρα 29 Μαΐου του 2019. Δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνο. Πάσχω από πολλαπλό μυέλωμα. Ουσιαστικά καταστρέφει τα οστά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα γυρίσει στα Τρίκαλα από την Αθήνα και είχα πάει να παραλάβω τα σκυλιά μου. Σκύβω να το πιάσω και με θυμάμαι να λέω "αχ έσπασε η μέση μου". Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Είχα φριχτούς πόνους. Δεν μπορώ να σου περιγράψω. Ευτυχώς μου είπε η μαμά μου να κάνω μια μαγνητική», πρόσθεσε.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο συγκεκριμένος καρκίνος «χτυπάει» κυρίως ηλικιωμένους άντρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top