Παύλος Σταματόπουλος: Έτσι σχολίασε το τέλος του «Μεσημέρι Yes»

Ενημέρωση αντί ψυχαγωγίας στο OPEN

Το μεσημέρι της Παρασκευής έριξε αυλαία το «Μεσημέρι Yes» του OPEN με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο

Το πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό λέγοντας απευθυνόμενη στον συνεργάτη, φίλο και κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο: «Ολοκλήρωσε χθες το “Mεσημέρι Yes” τον κύκλο του. Εγώ σαν κουμπάρα σου, θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για όλη αυτή τη προσπάθεια, για το ήθος και τον επαγγελματισμό σου. Είναι δυο χαρακτηριστικά που σε διακρίνουν και στις; Διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε όλη σου τη ζωή. Αυτό φάνηκε και το εκτίμησε ο κόσμος. Από χθες έγινε χαμός στα μηνύματα που δέχτηκα για σένα».

Τέλος το «Μεσημέρι Yes» - Όσα ειπώθηκαν στην έναρξη της εκπομπής

Με τη σειρά του ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το τηλεοπτικό κοινό για τα μηνύματα που έλαβε.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που έστειλε μηνύματα για συμπαράσταση. Ήταν μια απόφαση που δεν πάρθηκε για άλλους λόγους, πάρθηκε γιατί η ενημέρωση προέχει και δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Και μια εκπομπή σαν τη δική μας που ήταν στηριγμένη στα ρεπορτάζ έξω, δεν μπορεί ο κόσμος να βγαίνει να κάνει ρεπορτάζ και να έχουμε συνεντεύξεις. Επομένως, δεν είχε πολύ δυνατή θεματολογία πλέον γιατί όπως ήρθαν οι συνθήκες, πόσα skype να κάνεις; Με πόσους ανθρώπους;», είπε ο Παύλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top