MasterClass: Οι λουκουμάδες, το σουφλέ και η… γιαγιά του Κουτσόπουλου!

Δείτε την Κυριακή στις 18:00

Το MasterClass κάνει μερικούς να ξεχαστούν και να συγκεντρωθούν και πάλι στον αρχικό τους στόχο, αυτόν του να κερδίσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ και να αποκτήσουν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή Ελληνίδας MasterChef 4.

Για μερικούς διαγωνιζόμενους δεν είναι όμως το ίδιο εύκολο να ξεχαστούν και δε χρειάζεται παραπάνω από μια κουβέντα για να «ανάψουν τα αίματα».  Για κάποιους, που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο, είναι αρκετό χρονικό διάστημα  για να δημιουργήσουν ισχυρές φιλίες. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον Ηρακλή και τον Σταύρο. Όσοι ενδιαφέρονται και δεν χάνουν το στόχο τους, ασχολούνται με όσα μπορούν να απορροφήσουν από γνώσεις και να εξελιχθούν. 

To ταξίδι του MasterChef 4 τελείωσε για τον/την...

Ο Πάνος Ιωαννίδης παρουσιάζει ένα σουφλέ λευκής σοκολάτας με έναν διαφορετικό τρόπο, αναλύοντας τις διαφορές μεταξύ της γκρατινέ και ογκρατέν τεχνικής. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπαίνει και πάλι στην κουζίνα και κάνει κάποιους από τους διαγωνιζόμενους να καταλάβουν πως η μαγειρική και η έμπνευση είναι μια υπόθεση βαθιάς αγάπης αλλά και χιούμορ.

MasterChef 4: Η κακία του Γιώργου για την Κατερίνα

Ο καλεσμένος τους Θάνος Στασινός φτιάχνοντας σεβίτσε και Tiger milk, μιλάει για τα διαφορετικά είδη πιπεριάς και την ουσία τους σε διαφορετικές σάλτσες. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top