Eurovision: Στόχος να γίνει ο διαγωνισμός παρά τον κορωνοϊό

Και σενάριο για μαγνητοσκόπηση χωρίς θεατές

διαγωνισμός Eurovision

Να διασφαλίσουν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ, επιθυμούν οι διοργανωτές, παρά την ανησυχία που προκαλεί η επιδημία του κορωνοϊού

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τον αριθμό των 100.000 παγκοσμίως τα κρούσματα  

Το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Ολλανδίας NPO ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ραδιοτηλεόρασης, συμπαραγωγό της Eurovision, προκειμένου να εξετάσουν τις επιπτώσεις από την επιδημία του νέου κορωνοϊού στον διαγωνισμό.

Κορωνοϊός: Κλείνει τα γραφεία του στο Λονδίνο το Facebook μετά από κρούσμα

«Είναι πολύ νωρίς να σχολιάσουμε τα πιθανά σενάρια, καθώς εξαρτώνται από τις εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Ο στόχος μας παραμένει να οργανώσουμε έναν αξέχαστο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision», ανέφερε το NPO, σύμφωνα με το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό στο Μέγαρο Μαξίμου

To κρατικό κανάλι της Ολλανδίας δε θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο διαγωνισμός θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία των χιλιάδων θερμών θαυμαστών του και να μαγνητοσκοπηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Συνολικά, 65.000 θεατές αναμένονται να παρακολουθήσουν εννέα διαφορετικές εκδηλώσεις, μαζί με τον τελικό της 16ης Μαΐου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top