Στα παρασκήνια της «Βυθούπολης» με Σεργουλόπουλο, Σαββίδου και Μπεγνή

Αποκαλύψεις από τους πρωταγωνιστές της παιδικής παράστασης

Στα παρασκήνια για τη φωτογράφηση της παιδικής παράστασης «Βουτιά στη Βυθούπολη» με πρωταγωνιστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Μέμο Μπεγνή, τη Μαριέλλα Σαββίδου, τον Ιάσονα Μανδηλά και την Idra Kayne βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Οι πρωταγωνιστές μίλησαν για την εμπειρία τους στην παράσταση με τους λιλιπούτιους θεατές και το πόσο δύσκολο είναι να τους… πείσουν.

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Φώτη Σεργουλόπουλου

Ο Μέμος Μπεγνής αναφέρθηκε στο βεβαρημένο του πρόγραμμα με δύο παραστάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση που του έγινε από πολύ επιτυχημένη σειρά, ωστόσο δε θέλησε να αποκαλύψει για ποια πρόκειται. «Θα ήταν ωραίο να κάνουμε ξανά το "Άκρως οικογενειακόν"» είπε ο γνωστός ηθοποιός για την κωμική σειρά που βλέπαμε στον ΑΝΤ1 με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη.

«Έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί τα μικρά παιδιά μπορεί να σηκωθούν ανά πάσα στιγμή και να φύγουν» είπε γελώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην κάμερα των «Κου Κου». 

Η Μαριέλλα Σαββίδου που έχει ζήσει για χρόνια στο εξωτερικό αναφέρθηκε στο ποιοι άντρες κάνουν το καλύτερο… φλερτ, ενώ ο Ιάσονας Μανδηλάς μίλησε για την αγάπη του στην Eurovision αλλά και για τις τηλεοπτικές συζητήσεις που έχει κάνει.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top