Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Φώτη Σεργουλόπουλου

Εκτός από την επιστροφή του στην τηλεόραση!

Όσα αποκάλυψε το «Happy Day» για την επιστροφή του Φώτη στην TV

Σε πολλά… ταμπλό ετοιμάζεται να «χτυπήσει» από το ερχόμενο φθινόπωρο ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αφού πέρα από την επιστροφή του στην τηλεόραση του Alpha, κάνει ένα ακόμα νέο επαγγελματικό βήμα.

Από τη νέα θεατρική σεζόν ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Βυθούπολη».

Η φωτογραφία του Φώτη Σεργουλόπουλου με ξανθά μαλλιά πριν από 20 χρόνια!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αντίδραση του γιου του όταν του έβαλε τις φωνές!

Όπως έγραψε σε φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram από τις πρόβες τις παράστασης: «Εμείς θα αρχίσουμε τις βουτιές τον Νοέμβριο στη δίκη μας «Βυθούπολη» στο Παλλας. Με έναν αρχικολυμβητή που δε φοβάται τα βαθιά και με έχει ταξιδέψει σε ολοκάθαρα νερά. @fokasevagelinos μου έχεις χαρίσει απλόχερα τις ομορφότερες στιγμές μου. One more musical on my tiara @mariellasavvides@memosbegnis @iasonasmandilas@george_lebesis @giorgos_lempesis@idrakayne είστε υπέροχοι #voutiastivithoupoli», δηλώνοντας ευτυχισμένος με αυτό του το εγχείρημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εμείς θα αρχισουμε τις βουτιές τον Νοέμβριο στη δίκη μας «Βυθουπολη» στο Παλλας. Με έναν αρχικολυμβητη που δε φοβάται τα βαθιά και με έχει ταξιδέψει σε ολοκάθαρα νερά. @fokasevagelinos μου έχεις χαρίσει απλόχερα τις ομορφότερες στιγμές μου. One more musical on my tiara @mariellasavvides @memosbegnis @iasonasmandilas @george_lebesis @giorgos_lempesis @idrakayne είστε υπέροχοι #voutiastivithoupoli

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotis Sergoulopoulos (@serfotis) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top