Elif: Ο Γιουσούφ επιτίθεται στη Γιλντίζ και κάνει έξαλλο τον Τζεβαχίρ

Τη Δευτέρα 7/10/2019 συντονιστείτε στο Star για το νέο επεισόδιo της σειράς

Ο Ουμίτ βοηθάει την Αρζού και της λέει πως είναι αδύνατο να επισκευάσει το αυτοκίνητό της εκεί. Η Αρζού του λέει πως έχει ένα ραντεβού και εκείνος προσφέρεται να την πάει. Η Αρζού δέχεται την προσφορά του.

Η Γκόντζα θέλει να δει το σπίτι που χτίζει ο Σερντάρ για εκείνους. Ο Σερντάρ της ζητάει να του δώσει λίγο χρόνο ακόμα και η Γκόντζα συμφωνεί. Ο Σερντάρ καταφέρνει να αποφύγει μια δύσκολη κατάσταση. Ο Καζίμ αναζητά στο κτήμα κρυφά την Αϊσέλ.  Ο Σελίμ μιλάει στην οικογένεια για τα έξοδα που έχουν στο σπίτι και η Ελίφ του δίνει τον κουμπαρά της για να τον βοηθήσει. Όλοι συγκινούνται.

Η Ελίφ τους λέει πως δεν θέλει να πάει στο ακριβό σχολείο και παρά τις αρχικές αντιδράσεις του Σελίμ, δέχονται τελικά την επιθυμία της. Ο Σερντάρ και ο Ουμίτ καταστρώνουν τα σχέδιά τους σχετικά με την Αρζού. Ο Βεϊσέλ, η γυναίκα του και ο Μουράτ είναι στο δρόμο και πουλάνε το εμπόρευμά τους. Η μέρα όμως δεν είναι καλή, κανείς δεν αγοράζει.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι θέλουν να κάνουν ένα διάλλειμα για να φάνε αλλά ο Μουράτ δεν έχει καθόλου όρεξη. Δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την εικόνα του κοριτσιού, που του άρεσε, αγκαλιά με το αγόρι της. Είναι απογοητευμένος.  Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι πηγαίνουν να φάνε και μια ηλικιωμένη αγοράζει κάποια πράγματα από τον Μουράτ αλλά έχει πολλές τσάντες και δεν μπορεί να τις κουβαλήσει. Ο Μουράτ προσφέρεται να τη βοηθήσει και ζητάει από έναν ηλικιωμένο, να προσέχει το αυτοκίνητο με το εμπόρευμα.  Η Τζανσού αισθάνεται αδιάθετη και ζητάει από τη Ζεϊνέπ να φύγει νωρίτερα από το μάθημα. Η Ζεϊνέπ καλεί ταξί και τη στέλνει σπίτι της.

Τα κορίτσια στο εργαστήρι ραπτικής σχολιάζουν τον Γιουσούφ και λένε πως σίγουρα αυτός έκλεψε τα χρήματα από τη Σουνά.  Η Γιλντίζ αποφασίζει να μιλήσει σχετικά στον Γιουσούφ αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει. Η Γιλντίζ επιμένει να τον κατηγορεί. Η Μελέκ παρεμβαίνει και προειδοποιεί τα κορίτσια. Τους λέει πως η Σουνά δεν είδε το πρόσωπο του ληστή και δεν είναι σωστό να κατηγορούν τον Γιουσούφ.  Όταν έρχεται ο Τζεβαχίρ, τα κορίτσια του λένε πως ο Γιουσούφ επιτέθηκε στη Γιλντίζ και εκείνος γίνεται έξαλλος και πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ αλλά εκείνος δεν είναι εκεί. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι ανακαλύπτουν πως το αυτοκίνητο με το εμπόρευμα έχει εξαφανιστεί…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top