Έλενα Ακρίτα: «Δεν είναι διασκεδαστικό πια να είσαι b**ch»

H συνέντευξη της δημοσιογράφου στη «Φωλιά των Κου Κου»

Δεν κρύβεται ποτέ και πάντα λέει την άποψή της, έτσι όπως τη σκέφτεται. Για αυτό και η Έλενα Ακρίτα τόσα χρόνια που βρίσκεται στη δημοσιογραφία έχει ανοίξει πολλά μέτωπα. Τελευταίο αυτό με τον Μάρκο Σεφερλή και τα όσα έγιναν πέρυσι με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης»

Γιγαντώνεται η κόντρα για το «Ζητείται Ψεύτης»

Ακρίτα κατά Σεφερλή: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο γλυκέ μου!»

Η γνωστή δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και την Ελισάβετ Κυρίτση. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου.

«Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε απαξιωτικά για το βιβλίο του Ντάνου, δεν είναι διασκεδαστικό πια να είσαι bitch. Είμαστε όλοι αναλφάβητοι ή έστω ημιαναλφάβητοι. Δεν είναι δυνατόν να χλευάζουμε το ότι ο Ντάνος έγραψε βιβλίο. Είμαστε τόσο υποκριτές. Έλεγαν για τον εκδοτικό οίκο του Ντάνου ότι παλιά έβγαζε καλά λεξικά. Τα έχουν αγοράσει; Από τον Ντάνο θα ζήσει ο εκδοτικός, μια χαρά παιδί είναι», είπε.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τι γράφει στο βιβλίο του

Ποια είναι σήμερα η σχέση της με τη μικρή οθόνη και τα τηλεοπτικά σενάρια; «Δεν πιστεύω ότι θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Εγώ τις σαπουνόπερές μου τις αγαπώ και τις υπολήπτομαι. Ως παρουσιάστρια δεν αγάπησα ποτέ ιδιαίτερα την τηλεόραση. Πιστεύω ότι αυτή η εποχή είναι άγρια» είπε η γυναίκα που έχει υπογράψει τεράστιες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως η σειρά «Βέρα στο δεξί» και «Τα μυστικά της Εδέμ».

Μάλιστα αποκάλυψε και την πρόταση που της έγινε πέρυσι να παρουσιάσει και πάλι τον «Πιο αδύναμο κρίκο», αλλά και τους λόγους που αρνήθηκε να το κάνει.

«Επειδή γράφω αυτό που πιστεύω στο Facebook, οι περισσότεροι θυμώνουν μαζί μου», είπε για τα σχόλια που κάνει και την τόσο ενεργή της δράση στα social media. 

Φυσικά δε γινόταν να μην αναφερθεί στον σύντροφο της ζωής της Γιώργο Κυρίτση. «Είναι καλός άνθρωπος ο Γιώργος, τον αγαπώ πολύ. Με έχει κάνει πολύ ευτυχισμένη. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί… τα τελευταία χρόνια είπαμε και να παντρευτούμε», είπε για τον ηθοποιό και σεναριογράφο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top