MasterChef 3: Επίσημοι καλεσμένοι θα δοκιμάσουν τα πιάτα - Ποιοι είναι

Οι τυχεροί είναι οι Πρέσβεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Οι κατσαρόλες βγήκαν έξω από το Ζάππειο Μέγαρο και οι παίκτες χωρισμένοι σε δύο ομάδες πρέπει για ακόμα μια δοκιμασία να τα δώσουν όλα!

Ωστόσο, όπως κάθε φορά μια θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει το... κοινό που θα δοκιμάσει τα δημιουργήματά τους.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef

Αυτοί την φορά, οι παίκτες του MasterChef κλήθηκαν να βγάλουν τα καλύτερα finger food, που θα έκαναν τους πρέσβεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να τους ψηφίσουν ως την καλύτερη ομάδα!

Προηγουμένως, οι τρεις κριτές τους ζήτησαν να επιλέξουν ανάμεσα σε μερικές σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες και θα αντιπροσώπευαν τοπικά προϊόντα.

Γκάφα στο MasterChef: "Έστειλαν" τις πιπεριές Φλωρίνης... στην Ισπανία!

Ο Χρήστος λοιπόν, ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε μέσα από τις «καμπάνες» τα υλικά που είχε επιλέξει και αυτά ήταν ρεβίθια από την Ελλάδα και πιπεριές από την Ισπανία αφού αυτές ήταν οι δύο σημαίες που είχε επιλέξει, χωρίς να γνωρίζει τι θα ακολουθούσε. Όταν λοιπόν αποκαλύφθηκαν τα υλικά, πραγματικά έκανε κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε πολύ. Δείτε παρακάτω το βίντεο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top