MasterChef: Δύσκολη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ καλούς μάγειρες

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής;

Δείτε την Παρασκευή 1/3 στις 21:00 στο 25ο Επεισόδιο του MasterChef 3 

Ο Χρήστος κέρδισε για 3η φορά την ασυλία ύστερα από μια δοκιμασία, που απαιτούσε δεξιότητα και ταχύτητα. 

Σήμερα στην κουζίνα του MasterChef, oι καρφίτσες περιμένουν τις ψήφους, που θα καθορίσουν ποιοι θα πρέπει να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο διαγωνισμό. 

Η αρκετά δύσκολη αναμέτρηση ήρθε νωρίς για δύο πολύ καλούς μάγειρες…για κάποιους ίσως και άδικα, όπως μερικοί πιστεύουν. Σαν σωστοί μονομάχοι θα αγωνιστούν και θα μαγειρέψουν, αντιγράφοντας πιστά ένα μοναδικό πιάτο φτιαγμένο αποκλειστικά για εκείνους από τον καταξιωμένο σεφ Αθηναγόρα Κωστάκο. 
 

Λίγα λόγια για το MasterChef

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 3ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό!

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα  κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top