Αγγελόπουλος: Το διαζύγιο των γονιών του και η συγγνώμη στις γυναίκες

Τι λέει ο Ντάνος για τον πρώτο του έρωτα

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κάνοντας μία σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση, ο Ντάνος του Survivor μίλησε για το διαζύγιο των γονιών του, την επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τις γυναίκες της ζωής του. Δεν έμεινε σε απλή αναφορά, όμως, μιας και θέλησε να ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από όσες γυναίκες στεναχώρησε στο παρελθόν με τη συμπεριφορά του.

«Το κεφάλαιο με τα κορίτσια το έγραψα πιο ευχάριστα από όλα τα άλλα, εννοώ ότι δεν ήμουν αυτό που θέλω να είμαι σήμερα. Ίσως το έγραψα ως ένα μεγάλο συγγνώμη απέναντι στην οποιαδήποτε κοπέλα είχα συναντήσει. Δεν ήταν 100% συνειδητοποιημένο αυτό που έκανα, νόμιζα ότι εγώ ήμουν και κανένας άλλος, αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Κι έστω μετά από πολλά χρόνια είναι μια δημόσια συγγνώμη μου. Μπορεί να μην πλήγωσα κάποια γυναίκες επίτηδες, αλλά πληγώθηκαν», είπε στο The 2Night Show της Τετάρτης.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον πρώτο μεγάλο ενήλικο έρωτά του και πώς αυτή η εντυπωσιακή γυναίκα του έμαθε τι είναι συντροφικότητα και αγάπη, ενώ δήλωσε πως είναι διαθέσιμος να βρει τον επόμενο μεγάλο έρωτά του.

«Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Αισθάνθηκα πολλά πράγματα για αυτή την κοπέλα και μέσα από μια τέτοια συμπεριφορά πού ακολούθησε από πλευράς της, ήταν πολύ σπουδαίο για μένα. Το λέω χωρίς να θέλω να μειώσω τη δεύτερη μου σχέση που ήταν κάτι εφάμιλλο».

Αποκάλυψε ακόμα πως πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο αποφάσισε να επιστρέψει στον… τόπο του εγκλήματος, δηλαδή στον Άγιο Δομίνικο, χωρίς να το ξέρει κανείς!

«Ήθελα να περάσω λίγο από τα μέρη που έγιναν τα παιχνίδια και ένα βράδυ κοιμήθηκα στην παραλία. Ήταν σπουδαία στιγμή για εμένα… Πήγα μόνος μου. Άναψα εκεί μια φωτιά… Το χρειαζόμουν», προσθέτοντας: «Δεν ήταν ακριβώς να πάω. Είχα δεχτεί ένα τηλεφώνημα, που ξεκαθάρισα ότι υποχρεώσεις μου είναι ως τέλος Ιούνη και η συζήτηση σταμάτησε εκεί».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top