Το τελευταίο άρθρο του Θέμου Αναστασιάδη

Ήταν στις 18 Νοεμβρίου του 2018

Δείτε στο βίντεο πώς τον αποχαιρέτησε η TV

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Θέμος Αναστασιάδης πάλευε με τον καρκίνο, ωστόσο, δε σταματούσε να αρθρογραφεί στο Πρώτο Θέμα, του οποίου ήταν εκδότης.

Όλα άλλαξαν όμως τους τελευταίους δυο μήνες. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε κλινική της Ζυρίχης.

Θέμος Αναστασιάδης: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Το τελευταίο κείμενό του το δημοσίευσε στις 18 Νοεμβρίου του 2018. Έκτοτε απείχε από όλα...

Θέμος Αναστασιάδης: Αυτή είναι η τελευταία του εκπομπή

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το τελευταίο του άρθρο με τίτλο: «Αντίποινα σκληρά «και νύχτα» για σένα Κατσίφα»

«Αδιανόητο η Ελλάδα να μην υπερασπίζεται τις μειονότητές της

Με νόμο και τρόπο σε όλα τα μέτωπα εντός και εκτός Ελλάδας 
Απίστευτες χυδαιότητες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ ξανά από πρωθυπουργό -έστω και αυτής της- χώρας εκτόξευσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας σωρηδόν εναντίον των Ελλήνων, με πρώτο και καλύτερο βέβαια τον δολοφονημένο Κωνσταντίνο Κατσίφα. Ως εδώ τίποτα το πολύ περίεργο μια που το ευγενές αυτό φύλο, οι Αλβανοί, δεν φημίζονται για τους τρόπους τους, ούτε για τον πολιτισμό τους, και ειδικά ο Εντι Ράμα έχει κάνει καριέρα ως επαγγελματίας τραμπούκος και υβριστής του Ελληνισμού» και στο τέλος έγραψε:

«Συμπερασματικά, αν δεν κινηθούμε και τώρα, αν μετά τη δολοφονία του Κατσίφα δεν προχωρήσουμε σε συστηματικά μέτρα προστασίας του πληθυσμού μας εντός και εκτός Ελλάδας, τότε θα έχει νόημα η κραυγή της μητέρας του Κωνσταντίνου «θα γίνω μάνα με πέτρινη καρδιά». Εκείνη βέβαια αλλιώς το είπε και άλλο μήνυμα θέλησε να περάσει, αλλά η σημερινή επίσημη Ελλάδα περνάει παντού το μήνυμα ότι είναι μάνα πατρίδα με πέτρινη καρδιά.»

Στεφανίδου: Η αποκάλυψη για τη σπάνια μορφή καρκίνου του Θέμου Αναστασιάδη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top