GNTM 2018:"Αρπάχτηκαν" Καγιά- Σκουλός- "Δεν καταλαβαίνω τους υπαινιγμούς"

Τι έγινε ανάμεσα στους κριτές;

Πρώτη δημοσίευση 12/11/2018 23:12 

Στα τελευταία επεισόδια υπήρχε... ηρεμία ανάμεσά τους, αλλά τελικά δεν άργησε να (ξανα)έρθει η στιγμή που ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση!

Οι δύο κριτές την ώρα του σχολιασμού των λήψεων των κοριτσιών του GNTM 2018 είχαν άκρως αντίθετη γνώμη για το αν είναι καλή η λήψη της Χριστιάννας ή όχι.

Από τη μια, η Βίκυ Καγιά δήλωσε ότι δεν της αρέσει η φωτογραφία και δε βλέπει από την παίκτρια την πρόοδο που περίμενε, από την άλλη ο φωτογράφος δε συμμεριζόταν το ίδιο σκεπτικό.

Και άρχισε να... σταυροκοπιέται! Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκρινε τη διαγωνιζόμενη κι είπε ακριβώς τα αντίθετα από τη Βίκυ Καγιά, ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε: «νόμιζα τόση ώρα πως βλέπετε άλλη φωτογραφία» αφήνοντας να φανεί η αντίθεσή του στην κριτική της Βίκυς Καγιά.

«Παιδιά τι έχετε πάθει σήμερα; Υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός; Το ότι κρίνεις αυτό που βλέπεις, αναιρεί αυτό που θέλουμε να πούμε εμείς, δεν καταλαβαίνω; Υπάρχει δημοκρατία εδώ ή δεν υπάρχει; Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια και τους υπαινιγμούς. Βλέπουμε διαφορετικά πράγματα σήμερα, γιατί πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους σχόλια; Απ' τα άγραφα κι αυτό» είπε η Βίκυ Καγιά με τον Δημήτρη Σκουλό να υποστηρίζει πως εκείνος θα λέει τη γνώμη του γιατί... είναι ο Δημήτρης.

 

 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του GNTM 2018

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top