Nomads: Ο Πούμπουρας για το αν φεύγει ή μένει η Αλεξανδράκη

Τι συμβαίνει τελικά;

Είχε αποχωρήσει από το reality, αλλά στο επεισόδιο του Σαββάτου οι συμπαίκτες της την είδαν να επιστρέφει.

Ο λόγος για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία αν και δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, είναι και πάλι στη θέση της!

Στη συνέχεια, συζήτησε με τον Μάριο Ακριβόπουλο για τον σύντροφό της, ξεσπώντας και πάλι σε κλάματα. Μόλις λίγο αργότερα, αποχώρησε ξανά από την παραλία.

«Είσαι καλά; Συνήλθες;», τη ρώτησαν κι απάντησε: «Αυτό εγώ δεν το έχω ξαναπάθει στη ζωή μου, σωματικά να είμαι μια χαρά- ενώ όλοι εσείς είχατε τους γιατρούς από πάνω σας και ξαφνικά να βρίσκομαι σε ένα κρεβάτι επειδή δεν είμαι καλά ψυχολογικά και να καίγομαι στον πυρετό», με συμπαίκτη της να της λέει «Η πραγματική αγάπη εκεί κρίνεται, στα δύσκολα», κι εκείνη να βάζει πάλι σε κλάματα.

Ο Σάββας Πούμπουρας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως στο επεισόδιο της Κυριακής θα γνωστοποιηθεί το μέλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Nomads! 


«Ξεκίνησαν όλα και ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Πέρασα κάτι το οποίο δεν το έχω ξαναπεράσει στη ζωή μου. Συναισθηματικά εγκλωβίστηκα. Σκεφτόμουν τον σύντροφο μου και ότι θέλω να πάω κοντά του. Σκεφτόμουν μετά το κοινό που με ψήφισε. Σκεφτόμουν τους συμπαίκτες μου. Σκεφτόμουν όλους τους υπόλοιπους και απλά αρρώσταινα. Η απόφασή μου είναι…», ακούγεται να λέει η ίδια στο trailer του Nomads.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top