Backstage: Ελληνίδες celebrities βόλτα με τις κόρες τους - Πόσο μοιάζουν μεταξύ τους;

Κάθε Τετάρτη στις 21:30 με την Βίκυ Μανώλη και την Βενέτα Αναγνώστου - Μόνο στο Star Web TV

Κάθε Τετάρτη στις 21:30, είμαστε στο front row των μεγαλύτερων fashion shows, ενώ εμπνεόμαστε τόσο από τις red carpet εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities όσο και από τα street style looks των πιο διάσημων bloggers και influencers. 

Fashion tips, beauty hacks, όλα τα hot news της σεζόν και ό,τι άλλο μπορεί να απασχολεί μία γυναίκα, συμπληρώνουν την πιο instyle μισή ώρα του διαδικτύου.

Σε αυτή την εκπομπή, "ταξιδεύουμε" στα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, δίνουμε fitness tips για γρήγορη απώλεια βάρους, προτείνουμε πέντε τρόπους για να συνδυάσουμε το λευκό μας παντελόνι και βλέπουμε με τι χρώμα κραγιόν ταιριάζει κάθε απόχρωση των ρούχων μας. 

Επίσης, παίρνουμε μία γεύση από το θεαματικό fashion show του οίκου Moschino, παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας μαγιό για φέτος το καλοκαίρι και βλέπουμε πόσο μοιάζουν οι κόρες των Ελληνίδων celebrities στις μανούλες τους.

Και δεν σταματάμε εδώ... βρείτε όλη την εκπομπή, με ακόμα περισσότερα θέματα, σε αυτό το link!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top