Backstage: Όσα χρειάζεσαι για εντυπωσιακές καλοκαιρινές εμφανίσεις - Τόλμησε την μπλε σκιά!

Κάθε Τετάρτη στις 23:00 με την Βίκυ Μανώλη και την Βενέτα Αναγνώστου

Όλη την εβδομάδα η Βίκυ Μανώλη και η Βενέτα Αναγνώστου διαβάζουν, ψάχνουν και ενημερώνονται, για να είναι έτοιμες, κάθε Τετάρτη στις 23:00, να μας ξεναγήσουν στους πιο διάσημους λογαριασμούς των social media, στα red carpets των πιο γνωστών events αλλά και σε φωτογραφίσεις και εξώφυλλα αγαπημένων bloggers και celebrities.

Αυτή την Τετάρτη, η εκπομπή "Backstage" μας προετοιμάζει για super καλοκαιρινές εμφανίσεις στην πολή, στο νησί και στην παραλία. Νέες τάσεις σε μαγιό, καλοκαιρινά outfits, makeup ideas και fashion trends, για να εντυπωσιάζεις κάθε στιγμή της ημέρας.

Φόρεσε σωστά το αγαπημένο σου πουά και τόλμησε την μπλε σκιά, η οποία επανέρχεται δυναμικά! Πάρε μαθήματα στυλ από τη διάσημη blogger Chiara Ferragni και προσάρμοσέ τα στην δική σου προσωπικότητα. Τέλος, επίλεξε το μαγιό που σου ταιριάζει, ανάμεσα στα σχέδια που ξεχώρισαν στις πιο γνωστές επιδείξεις μόδας του εξωτερικού.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv

Instagram: starwebtv

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top