Απείλησαν με μαχαίρι την παρουσιάστρια Ράνια Αγγελίδου

«Είναι σαν να σου κλέβουν την ψυχή»

Δύο αδίστακτοι ληστές επιτέθηκαν με μαχαίρι στην παρουσιάστρια μουσικής εκπομπής του ΑΡΤ Ράνια Αγγελίδου. Την πέταξαν πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο της ,έξω από το σταθμό και τής άρπαξαν ό,τι κρατούσε.

Οι δράστες αφού άρπαξαν την τσάντα και το βαλιτσάκι της παρουσιάστριας το έβαλαν στα πόδια και χάθηκαν στα στενά.Η παρουσιάστρια παγωμένη από το σοκ, επέστρεψε τρέμοντας στον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται.

«Είναι σαν να σου κλέβουν την ψυχή,  είναι τρομακτικό δεν είμαστε πια ασφαλείς πουθενά», είπε η παρουσιάστρια στην κάμερα του Star. Η επίθεση στην παρουσιάστρια έγινε στη Καλλιθέα λίγα μέτρα από τον τηλεοπτικού σταθμό AΡΤ αμέσως μετά το τέλος της βραδινής μουσικής εκπομπής που παρουσιάζει. Όταν πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό της περίμενε ένα δεύτερο σοκ.

«Μου  είπαν ότι δεν μπορούν να καταγράψουν το περιστατικό και να πάω πάλι το πρωί γιατί δεν υπήρχε αξιωματικός. Εκεί τρόμαξα πιο πολύ,  γιατί δεν υπάρχει ασφάλεια , δεν υπάρχει ασφάλεια πουθενά», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top