Σε θλίψη ξανά ο δημοσιογραφικός κόσμος: Έφυγε σε ηλικία 47 ετών ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο- Νέα Ενημέρωση 20/12/2017 21.30

Λίγες ημέρες μετά το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη, ο δημοσιογραφικός κόσμος βυθίζεται ξανά στη θλίψη, καθώς έφυγε από τη ζωή σήμερα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλειφερόπουλος, σε ηλικία 47 ετών. 

O δημοσιογράφος ανήκε για χρόνια στο δυναμικό του ALPHA, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην εφημερίδα «Δημοκρατία». 

Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής

Την οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ Δημήτρη Αλειφερόπουλου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης.

«Είναι μεγάλη η οδύνη της απώλειας του Δημήτρη Αλειφερόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, συζύγου και πατέρα, τον οποίο γνώρισα προσωπικά μέσα από την καθημερινή παρουσία του στη Βουλή ως δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ήταν ένας άοκνος εργάτης της ενημέρωσης, την οποία υπηρετούσε με επαγγελματισμό και ευπρέπεια, αλλά προπάντων ένας ευγενής άνθρωπος που σε κέρδιζε με την καλλιέργεια, τη σεμνότητα και τη θετική του διάθεση. Τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του και τους οικείους του».

Tα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του εξέφρασε η ΝΔ.

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή, μόλις στα 47 του χρόνια, ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος. Ο Δημήτρης υπήρξε ένας εξαιρετικός και πολύ αγαπητός συνάδελφος, που διακρίθηκε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top