Όσα είδαμε στην εκπομπή του Star Web TV "Η Ελλάδα στην καρδιά μας"

"Οι Έλληνες του εξωτερικού κουβαλάμε την Ελλάδα στην καρδιά μας"

Η εκπομπή "Ελλάδα στην καρδιά μας", με τον Μπάμπη Πετράκη, προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00 και απευθύνεται σε όλη την ομογένεια. Ως βασικά θέματα έχει τις πρωτοβουλίες, τις διακρίσεις και τα προβλήματα των αποδήμων, καθώς και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων. 

Στην εκπομπή της Τρίτης, 12.12.2017, έχουμε καλεσμένη την παγκοσμίου φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδη και τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη. Μαζί συζητάμε για τις παραστάσεις αλλά και τις εκδηλώσεις τους ανά τον κόσμο, μας ενημερώνουν για την ανταπόκριση που έχει η όπερα –και άλλες μορφές τέχνης- στον απόδημο ελληνισμό και δίνουν τα δικά τους μηνύματα στους Έλληνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τηλεφωνικά, φιλοξενούμε τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, από την ελληνική κοινότητα Γκίτερσλο, ο οποίος μας μιλά για τη σπουδαία προσφορά της κοινότητας και του Ηπειρωτικού Συλλόγου Γκίτερσλο, καθώς και του Μακεδονικού Συλλόγου ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ προς τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.

Πάρτε μία γεύση… Ελλάδας από το απόσπασμα και παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή εδώ!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εδβομάδα συντονιστείτε στο www.star.gr/webtv και ακολουθήστε μας στα social media:
Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top