Χρονιά… ριάλιτι έρχεται στον ΑΝΤ1: Ερημος, καμήλες και πολλές δοκιμασίες στις οθόνες μας!

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Χρονιά… ριάλιτι έρχεται στον ΑΝΤ1: Ερημος, καμήλες και πολλές δοκιμασίες στις οθόνες μας!

Η επιστροφή των ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση και η σαρωτική τους επιτυχία έχει κάνει όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να τα… γλυκοκοιτάζουν – κι όχι άδικα.

Το πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν αρχίζει να «στήνεται» και οι προτάσεις αρχίζουν να κατατίθενται, οπότε τι πιο εύλογο από το να αρχίσουν και οι ανακοινώσεις και οι «διαρροές» σχετικά με τι μέλλει γενέσθαι.

Με τον Γιάννη Λάτσιο να είναι άρτι (ξανά)αφηχθείς στον ΑΝΤ1, στη θέση του Διευθυντή Προγράμματος, είναι επίσης αναμενόμενο να «φυσήξει» νέος αέρας στο κανάλι των Σπάτων.

Αέρας που θα έχει έντονο άρωμα περιπέτειας, φύσης, παικτών. Με δύο λέξεις: άρωμα ριάλιτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, μόλις το βράδυ της Δευτέρας παρουσιάστηκε στα στελέχη του σταθμού η πιο φρέσκια και ιδιαίτερη πρόταση του Γιάννη Λάτσιου που θα κάνει το τηλεοπτικό κοινό να μείνει ΑΝΤ1 τη σεζόν 2016 – 2017.

Ποια είναι αυτή; Πρόκειται για το «Nomads», ένα project που έρχεται από την Λατινική Αμερική και θα έχει τους δικούς τους «Διάσημους» και «απλούς» παίκτες και δοκιμασίες, ιδρώτα, αποχωρήσεις κ.ο.κ.

Αν και μέχρι στιγμής, τίποτα δεν είναι επίσημο και προφανώς ούτε ανακοινώσιμο, το κανάλι έχει στην ποδιά του τα δικαιώματα του εν λόγω ριάλιτι.

Μάλιστα, όσοι είδαν το σχετικό τρέιλερ έμειναν με το στόμα ανοιχτό, κάτι που εντείνει τις φήμες ότι μπορεί να του δοθεί και προτεραιότητα ως προς το πότε θα προβληθεί από το κανάλι.

Όπως λέει και ο τίτλος, όσοι πουν το «ναι», θα κληθούν να ζήσουν ως Νομάδες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και οι εικόνες θα είναι εξωτικές μεν, αλλά με πολύ περισσότερη ξηρασία και ζέστη!

Φυσικά, στη ρουλέτα εξακολουθούν να υπάρχουν τόσο η «Φάρμα», όσο και το «I am celebrity. Get me out of here», των οποίων επίσης τα δικαιώματα έχει κατοχυρώσει ο σταθμός.

Το «πού θα καθίσει τελικά η μπίλια» είναι κάτι που θα κριθεί – όπως όλα δείχνουν – στις επόμενες ημέρες, με το στελέχη να θέλουν να έχουν έναν αρχικό προγραμματισμό πριν φύγουν διακοπές – για να τις απολαύσουν λίγο πιο ήρεμοι, πριν αρχίσει από τον Αύγουστο ο πυρετός της προετοιμασίας και του στησίματος.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top