Πλησιάζει ο ΤΕΛΙΚΟΣ του Survivor: ΠΟΤΕ και ΠΟΥ θα γίνει;

Είναι πιο κοντά από ποτέ!

Κάθε (σχεδόν) περιοχή της Ελλάδας θα ήθελε να φιλοξενήσει αυτή τη βραδιά που αναμένεται να καθηλώσει πάνω της όλη την Ελλάδα.

Και αυτό γιατί, όπως είναι λογικό κι αν κρίνουμε από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα μηχανάκια της Nielsen θα «σπάσουν» στις 5 Ιουλίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Survivor.

Αν και στην αρχή, θεωρούνταν ότι θα γίνει σε κάποιο νησί, εντούτοις πλέον οι φήμες θέλουν τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης να πραγματοποιείται στις 5 Ιουλίου στο θέατρο του Άλσους Βεΐκου.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου ολοκληρώνονται τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, η τελευταία αποχώρηση έχει ήδη γίνει και οι τέσσερις παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό μοιράζονται τις τελευταίες τους ώρες παραμονής στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Από την Κυριακή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι τέσσερις τελευταίοι Survivors θα ξεκουραστούν με την επιστροφή τους στην Ελλάδα να έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιουνίου.

Αλλά και τότε δεν θα πάνε στις οικογένειές τους, αλλά σε ξενοδοχείο, κάτι που επιβάλλεται από τους κανονισμούς του Survivor, ενώ το ξενοδοχείο αυτό φημολογείται ότι βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ημιτελικός θα στείλει με τη διαδικασία των αγωνισμάτων και δίχως ψηφοφορία κοινού τους δύο παίκτες στον τελικό. 

Ο νικητής θα προκύψει αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top