Survivor: ΑΥΤΑ είναι τα ποσοστά της μεγάλης ψηφοφορίας-Δυο παίκτες είναι τα ΦΑΒΟΡΙ!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ο τελικός του Survivor πλησιάζει και η 24ωρη ψηφοφορία των τηλεθεατών έχει ολοκληρωθεί!

Ωστόσο ήδη έχει διαρρεύσει τόσο η σειρά κατάταξης των παικτών, όσο και τα ποσοστά που έχουν λάβει κάποιοι από τους παίκτες.

Η κατάταξη με βάση τη δημοτικότητα των εννέα παικτών του Survivor έχει πλέον διαμορφωθεί και σύμφωνα με αυτήν θα γίνουν οι επόμενες πέντε αποχωρήσεις.

Στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, η Ανθή Βούλγαρη παρουσίασε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και μόνο τα ποσοστά των δύο πρώτων που δεν είναι άλλοι από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Ιωαννίδη.

Όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για διαρροές και όχι για επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Γιώργος Αγγελόπουλος 36,8%

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης 36,3%

Κώστας Αναγνωστόπουλος

Κωνσταντίνος Βασάλος

Γιάννης Σπαλιάρας

Γιώργος Χρανιώτης

Σάρα Εσκενάζυ

Μπο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Ντάνος και ο Μάριος έδωσαν σκληρή μάχη για την πρωτιά και μέσα στο 24ωρο ήταν αρκετές φορές που ο ένας περνούσε πάνω από τον άλλον. Τελικά, πέρασε με μισή μονάδα πάνω ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Πληροφορίες θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία τερμάτισε τελευταία, να μην κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό ούτε 1%.

Απόψε το διπλό επεισόδιο με ασυλία και αποχώρηση

Απόψε έρχεται το διπλό επεισόδιο Survivor με ασυλία και αποχώρηση. Από εδώ και πέρα αυτό θα γίνεται ταυτόχρονα, καθώς επισπεύδονται τα γυρίσματα. Παίκτες και συντελεστές πρέπει να έχουν εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο έως τις 25 Ιουνίου.

Στην τελική ευθεία, οι τέσσερις εναπομείναντες survivors θα δώσουν μάχη στην Αθήνα, αρχικά στον ημιτελικό και στη συνέχεια στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top