Survivor Πανόραμα: Ο Χούτος απαντά γιατί δεν πήγε στην εκπομπή μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Σάλο είχε προκαλέσει η απουσία του Λάμπρου Χούτου από το Survivor Πανόραμα, λίγο μετά την αποχώρηση του από το reality του ΣΚΑΪ.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής δεν είχε δώσει το «παρών» στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη καθώς φαίνεται πως θα πήγαινε στο Μιλάνο για να επισκεφθεί το παιδί του. Μάλιστα είχε προκύψει θέμα, καθώς τη μέρα που θα εμφανιζόταν στην εκπομπή είχε βρεθεί για καφέ με τον Στέλιο Χανταμπάκη! Τότε η παρουσιάστρια είχε ξεσπάσει δημόσια για τη φωτογραφία που είχαν ανεβάσει λέγοντας πως είναι «γελοίο» και την είχε εκνευρίσει πολύ.

«Για το καλώς ήρθα θα μου επιτρέψεις να σου κάνω ένα μικρό δωράκι», είπε ο Λάμπρος μετά την εμφάνισή του στο πλατό. «Αυτά είναι τα καλά όταν σου αργούν οι καλεσμένοι!», απάντησε με νόημα η παρουσιάστρια.

«Είχα ενημερώσει την παραγωγή ότι δεν θα μπορούσα να έρθω αμέσως γιατί ήθελα να πάρω το χρόνο μου μακριά από τις κάμερες, για να δω και τους δικούς μου ανθρώπους στην Ελλάδα και το Μιλάνο. Με το που γύρισα από το Μιλάνο ήρθα εδώ για να τα πούμε όλα..», εξήγησε για την απουσία του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top