Survivor: Ορέστης Τσανγκ- "Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Σπαλιάρας δεν έκανε την προσβλητική κίνηση προς τον Ντάνο"

ΔΕΙΤΕ τι είπε on camera

Τον άγριο καυγά του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Γιάννη Σπαλιάρα σχολίασε μεταξύ άλλων ο Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο Κινέζος παίκτης, ο οποίος ήταν κοντά τόσο με τον Γιάννη όταν πήγε στους Μαχητές όσο και με τον Ντάνο πριν αποχωρήσει από την ομάδα των Διασήμων, πήρε θέση λέγοντας:

«O Γιάννης είναι ένα πολύ καλό παιδί. Και όλα αυτά, οι πλάκες που κάνει, είναι πιο σεξουαλικές, πιο kinky. Oπότε εκείνη τη στιγμή, επειδή τον ξέρω, δεν το έκανε προς τον Ντάνο. Ο Γιάννης δεν το έκανε σεξιστικά, το έκανε σεξουαλικά. Δεν τον κατηγορώ. Όμως όταν πεινάει μια ομάδα, η υπομονή είναι σε τεντωμένο σχοινί που αν κερδίσεις είναι όλα καλά. Αν χάσεις, το θέμα είναι πώς θα το αντιμετωπίσεις. Ο Γιώργος το αντιμετωπίζει έτσι.

Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή έγινε απλά παρεξήγηση. Δεν πιστεύω ότι ο Γιάννης το έκανε προς τον Ντάνο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Γιάννης δεν το έκανε προς τον Ντάνο. Και ο Ντάνος επειδή αντιδράει έτσι, σε μια ενδεχόμενη νίκη ή ήττα, παρεξηγήθηκε εκείνη τη στιγμή». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top