Survivor: Οι πρώτες φωτογραφίες του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αποχώρηση!

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 13-04-2017 15:39

Survivor: Οι πρώτες φωτογραφίες του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αποχώρηση!

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη #Survivor θα δούμε για πρώτη φορά τον Στέλιο Χανταμπάκη μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μαζί του θα είναι η Ειρήνη Κολιδά και ο Πάνος Αργιανίδης, όπως βλέπετε και στις πρώτες backstage φωτο που είδαν το «φως» της δημοσιότητας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το τι θα δούμε την Κυριακή του Πάσχα

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο ΣΚΑΪ! Το #Survivor ξεκινά να προβάλλεται αυτή την Κυριακή (16/4) και το τηλεοπτικό κοινό το περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στις 20:50 λοιπόν η παρουσιάστρια, θα κάνει το open της εκπομπής της από το μέρος όπου εκτυλίσσεται το παιχνίδι φαινόμενο, το εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου!

Παρασκήνια από τον χώρο όπου εργάζεται ο Σάκης Τανιμανίδης και οι άνθρωποι της παραγωγής, παραλειπόμενα απ’ όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, αλλά και συνεντεύξεις με τρεις αποχωρήσαντες παίκτες, είναι μερικές από τις εκπλήξεις της εκπομπής. Η Ειρήνη Κολιδά, ο Πάνος Αργιανίδης και ο Στέλιος Χανταμπάκης συνομιλούν με την Ελεονώρα Μελέτη και μας αποκαλύπτουν στοιχεία από την επιβίωσή τους στις παραλίες τους που δεν έδειξε η τηλεοπτική κάμερα.

Πόσο σκληρά όμως είναι τα αγωνίσματα στα οποία αγωνίζονται «Διάσημοι» και «Μαχητές» για την απόκτηση των επάθλων; Οι τρεις αποχωρήσαντες παίκτες μιλούν για τα απαιτητικά παιχνίδια στα οποία πήραν μέρος και για το πόσο αυτά τους δυσκόλεψαν όταν είχαν μικροτραυματισμούς. Όμως η Ελεονώρα Μελέτη αποφασίζει να το διαπιστώσει μόνη της. Τι κάνει; Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και δοκιμάζει κάποια από τα αγωνίσματα προκειμένου να τα παρατηρήσει και να εξακριβώσει η ίδια το βαθμό δυσκολίας τους. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top