Πρεμιέρα με… ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ έφυγε από το «Star Academy» μετά το πρώτο live;

Τι έγινε στην μουσική ακαδημία;

Με μια μικρή καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής το «Star Academy» στο Epsilon. Ο Μένιος Φουρθιώτης, ο παρουσιαστής της μουσικής ακαδημίας είπε την πρώτη «καλησπέρα» στο τηλεοπτικό κοινό, το ίδιο και τα «δυνατά» ονόματα της κριτικής επιτροπής που δεν είναι άλλα από τους  Άννα Βίσση, Ναταλία Γερμανού, Πέτρο Κωστόπουλο και Νίκο Καρβέλα.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν και ενώ στη συνέχεια, το κοινό γνώρισε και τους παίκτες που θα μείνουν στο σπίτι και θα κάνουν μαθήματα, τελικά στο επόμενο live θα υπάρχουν… αλλαγές και δεν θα είναι όλοι όσοι νομίζαμε.

Τι σημαίνει αυτό; Στο επεισόδιο του Σαββάτου, οι τηλεθεατές είδαν όλους τους παίκτες-φοιτητές να πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σπίτι που θα μένουν με την Κατερίνα Γκαγκάκη, τη διευθύντρια του Star Academy σε ρόλο ξεναγού.

Ήταν, μάλιστα, εκείνη που έκανε την αποκάλυψη ότι υπήρχε αποχώρηση: συγκεκριμένα, η Παμπίνα, η παίκτρια από την Κύπρο, η οποία εντυπωσίασε την Άννα Βίσση με την φωνή της αποφάσισε να αποχωρήσει και να μην συνεχίσει στο παιχνίδι.

«Όπως καταλάβατε η Παμπίνα δεν ήρθε. Αποφάσισε χθες το βράδυ ότι δε θέλει να έρθει», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη. 

Μέχρι τώρα, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μπει στο παιχνίδι κάποιος αντικαταστάτης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top