«Για εμένα η δυσκολότερη στιγμή είναι όταν…»- Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανοίγει την καρδιά του στο star.gr!

Συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο «Rising Star»!

Τα HOT SEATS του «Rising Star» ήρθαν και οι μονομαχίες μεταξύ των παικτών είναι σκληρές! Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος αποδεικνύεται ένας δυνατός άσος στο μανίκι της Δέσποινας Βανδή  κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση ερμηνεύοντας το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Δυο ψέματα»!

Μάλιστα, ο νεαρός τραγουδιστής κατάφερε να συγκεντρώσει το 86% των ψήφων.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης άνοιξε την καρδιά του στο star.gr σχολιάζοντας την μέχρι τώρα πορεία του στο talent show, αλλά και την… ευχή του Αντώνη Ρέμου.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Θεωρώ ότι είσαι ένας άσος στο μανίκι της Δέσποινας Βανδή, αφού σε κάθε live εκπλήσσεις με τις ερμηνείες σου. Το σχόλιο σου για το live  της Κυριακής;

Περίμενα το live της Κυριακής που μας πέρασε με μεγάλη χαρά γιατί μου είχε δoθεί ένα υπέροχο τραγούδι (Δυο ψέματα) από την Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύσω. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και νομίζω ότι το κατάφερα όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Η βραδιά είχε πολύ ένταση και αγωνία γιατί έχουμε δεθεί μεταξύ μας και η αναμονή της αποχώρησης του οποιουδήποτε από εμάς είναι η δυσκολότερη στιγμή.

-Συγκέντρωσες ένα υψηλό ποσοστό… 86%! Το περίμενες;

Δεν περιμένω και δεν θεωρώ ποτέ και τίποτα ως δεδομένο, απλά προσπαθώ πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλα είναι στην κρίση του κόσμου και των coaches που ψηφίζουν και η γνώμη τους για εμένα είναι πάντα σεβαστή.

 -Ο Αντώνης Ρέμος είπε πως αυτό πλέον που σου λείπει είναι μία δισκογραφική δουλειά. Πως ένιωσες μετά από αυτό το σχόλιο;

Είναι μεγάλη τιμή να μου το λέει αυτό ένας τόσο μεγάλος ερμηνευτής όπως ο Αντώνης Ρέμος. Όλο αυτό με γεμίζει με χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη για το μέλλον. Εύχομαι τα λόγια του να γίνουν πραγματικότητα και σε λίγα χρόνια από τώρα να απασχολώ τον κόσμο θετικά με καλά τραγούδια που θα έχω στην δισκογραφία μου.

-Στο επόμενο live θα σε δούμε να ερμηνεύεις κάτι στα δικά σου γνώριμα μονοπάτια, βλέπε λαϊκά ή ενδεχομένως να κάνεις την έκπληξη με ένα διαφορετικό άκουσμα;

Εάν συνεχίσει να μου δίνεται η ευκαιρία από τον κόσμο και τους coaches να παραμένω στο «Rising Star» θα μείνω πιστός στα δικά μου γνώριμα μονοπάτια και η μόνη έκπληξη θα είναι η επιλογή κάθε φορά ακόμα καλύτερων τραγουδιών από την Δέσποινα Βανδή και εμένα όποτε μου ζητηθεί με σκοπό να ανταμείβουμε με τον καλύτερο τρόπο την στήριξη και την αγάπη τους.

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr

Διαβάστε επίσης:

Το star.gr στο καμαρίνι του Δημήτρη Αβραμόπουλου-Όσα είπε για την coach του Δέσποινα Βανδή!

Rising Star: Παίκτης της Βανδή τραγουδά με Πλούταρχο και Ζήνα-Αποκλειστικό βίντεο star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top