ΔΕΙΤΕ την έναρξη του πρώτου live του Voice-ΟΛΟΙ οι coaches τραγούδησαν μαζί!

Τι είπε ο παρουσιαστής του show

Το πρώτο live του «The Voice» ξεκίνησε με τους τέσσερις coaches να τραγουδούν επί σκηνής το «We are the Campions» και να κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής, Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τον κάθε coach με έναν ιδιαίτερο λόγο: την «ήρεμη δύναμη», τον «ιππότη» του Voice Κωστή Μαραβέγια, τον «άνθρωπο φαινόμενο τα τελευταία 25 χρόνια στην Ελλάδα» Σάκη Ρουβά, την «λατρεμένη όλων …χρυσή βασίλισσα του Voice» Έλενα Παπαρίζου και τον «ευφάνταστα απρόβλεπτο και πάντα εμπνευσμένο» Πάνο Μουζουράκη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μάλιστα δεν έκρυψε το άγχος του και αποκάλυψε πως το να μην έχει το autocue ήταν μάλλον… «κακή ιδέα»!

«Θέλω να σας πω ότι καλό είναι όλο αυτό να γίνει χωρίς autocue για να είναι κάπως πιο αυθόρμητο και μου φάνηκε κι εμένα πολύ καλή ιδέα. Τώρα που έχω να πω τους κανόνες, θέλω να σας πω ότι έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που συμφώνησα».

Απόψε στο πρώτο live, θα απολαύσουμε τα cross battles με τους 16 πρώτους παίκτες που εντυπωσίασαν στις προηγούμενες φάσεις και κατάφεραν να φτάσουν έως εδώ. Δύο τραγουδιστές μέσα στο ρινγκ από αντίπαλη ομάδα δίνουν μάχη για να κερδίσουν μια θέση στον τελικό.

Για πρώτη φορά, μόνο το τηλεοπτικό κοινό αποφασίζει τους νικητές των cross battles.

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια διαγωνίζονται οι:  Κωνσταντίνα Τσιριμώνα, Κασσιανή Λειψάκη,  Χρύσα Χρύσου και Τόνυ Βλάχος.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη διαγωνίζονται οι: Κέλλυ Ντούλια, Γιάννης Παντελαίος, Faith Erthe και Billie Isak.

Από την ομάδα της  Έλενας Παπαρίζου διαγωνίζονται οι: Bαγγέλης Τσακνάκης, Μαίρη Μητρούλια, Ελευθερία Παπαμιχαήλ και Δίωνας Κουμπούρας.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά διαγωνίζονται οι: Γιώργος Κυδωνάκης, Χρήστος Θεοδώρου, Έλενα Αρτενιάν και Παναγιώτης Χατζήπαπας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top