«Όρκος Σιωπής»: Οι τοξικολογικές εξετάσεις της Σάντρας ανησυχούν την οικογένεια

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, στις 17:45

«Όρκος Σιωπής»: Οι τοξικολογικές εξετάσεις της Σάντρας ανησυχούν την οικογένεια

​Ο Πέτρος αποφασίζει να μιλήσει στην Αλεξάνδρα για κάποια κρυμμένα μυστικά, αλλά το ατύχημα της Σάντρας ανατρέπει τις ισορροπίες στο σημερινό επεισόδιο του «Όρκου Σιωπής».

Episode 20 Still 2.jpg

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:45

Στο πλευρό του Άρη και της Ελένης, βρίσκονται η Σοφία με την Αλεξάνδρα, όλοι απορημένοι για το τι μπορεί να της συνέβη.Ο Άγγελος αποφεύγει τη Στέλλα στα τηλέφωνα, καθώς δεν θυμάται τίποτα απ’όσα μεσολάβησαν και νιώθει ενοχές. Ο Ηλίας παρακολουθεί συνεχώς την Ηλέκτρα και δείχνει θαμπωμένος από την ομορφιά της.

Ο Νώντας διατάζει τον Αντώνη να συνεχίσει την έρευνα για τον φόνο του Δημοσθένους. Ο Έκτορας πιέζει τον Πέτρο να του μιλήσει ανοιχτά αλλά ο Πέτρος τον προτρέπει να γυρίσει στην Κύπρο, χωρίς να του δώσει απαντήσεις.

Episode 20 Still 1.jpg
Η Ντεμέτ και ο Πανίκος αποχαιρετιούνται. Οι τοξικολογικές εξετάσεις της Σάντρας ανησυχούν την οικογένεια ενώ οι γιατροί την παίρνουν για γυναικολογικές εξετάσεις. Ο Άρης, θολωμένος απ’ όσα συμβαίνουν, απαιτεί από τον Ιούλιο να του πει την αλήθεια. Η Αλεξάνδρα μοιράζεται τις υποψίες της με τον Πέτρο. Ο Στάθης έχει μια πολύ περίεργη επίσκεψη στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top