Σεφερλής: Δεν έχω ξαναμιλήσει με Λιάγκα-Σκορδά

«Δεν έχουμε ίντριγκες και αυτό αρέσει στον κόσμο»

Σεφερλής: Δεν έχω ξαναμιλήσει με Λιάγκα-Σκορδά

​Μπορεί παλαιότερα, να είχε πάει πολλές φορές καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και οι σχέσεις του να ήταν κάτι παραπάνω από καλές, ο Μάρκος Σεφερλής ωστόσο, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή παραδέχεται πως από τότε που ανέλαβε το πρωινό, δεν έχουν ξαναμιλήσει:«από τότε που ξεκίνησε η εκπομπή δεν έχουμε μιλήσει, γιατί καταρχήν δεν έχουμε βρεθεί. Από κει και πέρα όμως δεν είναι απαγορευμένες λέξεις από το λεξιλόγιο μου» δηλώνει ο ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Μάρκος Σεφερλής τονίζει πως παρόλο που είναι απέναντι, τα δικά του συναισθήματα δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό :«έχω πει άλλωστε, πως πριν βρεθούμε απέναντι είχα πάει στην εκπομπή τους ,είχαμε περάσει ωραία ,είχαμε γελάσει. Δεν έχουμε κάτι που να μας χωρίζει. Κάνουμε μία δουλειά που έτυχε να μας φέρει απέναντι από κει και πέρα δεν άλλαξε κάτι στα συναισθήματά μου»

Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει και μία αποτίμηση των δύο εκπομπών, τώρα που έχει περάσει ένα δεκαπενθήμερο: «Ασχολούμαστε με διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν το κοινό. Το ό, τι δεν φωνάζουμε και δεν δημιουργούμε ίντριγκες φαίνεται να αρέσει στο κοινό και το αποδεικνύει»

Τώρα αυτό το τε��ευταίο εμείς γιατί το εκλαμβάνουμε ως καρφί;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top