Πρωταγωνιστής στο «Κάτω Παρτάλι» περιμένει παιδί και παντρεύεται!

Γάμος και χαρές στο πιο γνωστο χωριό της τηλεόρασης

Πρωταγωνιστής στο «Κάτω Παρτάλι» περιμένει παιδί και παντρεύεται!

Γαμπρός και μπαμπάς θα γίνει ένας εκ των πρωταγωνιστών στο «Κάτω Παρτάλι», με τον δεύτερο κύκλο της σειράς να αρχίζει με… κουφέτα!

Τον χορό του Ησαΐα θα χορέψουν ο Μανόλης (Μίνως Θεοχάρης) και η Νεκταρία (Μένη Κωνσταντινίδου), οι οποίοι περιμένουν και τον καρπό του έρωτά τους! Μάλιστα, ο wannbe γαμπρός θα μάθει από τον Θανάση (Λεωνίδα Καλφαγιάννη) για τον ερχομό του πελαργού και θα σπεύσει στο χωριό για να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ο πατέρας της Νεκταρίας (Γιώργος Βουλτσάτης) θα πιέσει τον Μανόλη να ντυθεί γαμπρός, ενώ και ο ίδιος δεν θέλει το παιδί του να μεγαλώσει χωρίς πατέρα. Άλλωστε, έχουμε δει σε flash back ότι τον Μανόλη τον μεγάλωσε μόνη της η μητέρα του, η Ασημίνα (Τζούλη Σούμα) και ο ίδιος δεν γνώρισε την πατρική στοργή…

manolis-nektaria-kato-partali.jpg

Το «ένοχο μυστικό» του πρωταγωνιστή το γνωρίζει όλο το χωριό και έτσι θα γίνει γνωστό και στον πατέρα της νύφης, ενώ το μυστήριο θα γίνει στην Παναγιά, την Κάτω Παρταλιώτισσα, όπου θα δώσουν όλοι το «παρών»!

Πριν τον γάμο, όμως, θα γίνει το… καθιερωμένο μπάτσελορ πάρτι, που θα διοργανώσουν για τον Μανόλη ο Κωνσταντίνος (Γιάννης Τσιμιτσέλης) με τον Βλάση (Σταύρος Σβήγκος), ο οποίος θα είναι και ο κουμπάρος.

Εκτός από τους γάμους και τις χαρές, τα νέα επεισόδια του «Κάτω Παρτάλι» θα έχουν και… προβλήματα: η Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου) δεν θέλει να γυρίσει στο σπίτι με τον Διαμαντή (Τάσος Χαλκιάς) επειδή εκείνος την απάτησε και θα πάει να μείνει στην Πασχαλιά, ενώ καλείται να πει στην κόρη της τετ α τετ όλα όσα αποκαλύπτει στο στικάκι που της άφησε και εκείνη δεν έχει δει!

Τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, που γυρίστηκαν στη Σίφνο, είναι στη διαδικασία του μοντάζ και τα επόμενα ετοιμάζονται. Η κωμική σειρά θα αρχίσει με σπαρταριστές καταστάσεις, καθώς Κωνσταντίνος, Βίβιαν, Μανόλης και Μοσχούλα αναλαμβάνουν διάφορες δουλειές στο νησί και μοχθούν για να τις φέρουν εις πέρας, έχοντας τον Θανάση να… τους κυνηγάει ώστε να επιστρέψει η Βίβιαν στην αγκαλιά του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top