ΔΕΙΤΕ: το σύμφωνο συμβίωσης Μενεγάκη – Παντζόπουλου!

Τι αναφέρει για παιδιά, περιουσία, επώνυμα και χωρισμό;

ΔΕΙΤΕ: το σύμφωνο συμβίωσης Μενεγάκη – Παντζόπουλου!

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως είναι η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, καθώς το σύμφωνο συμβίωσής τους είναι έτοιμο! Το μόνο που απομένει είναι η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας να βάλουν τις υπογραφές τους, την ώρα που εκείνη είναι στα δικαστήρια με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο και οι φήμες για μυστικό αρραβώνα εδώ και έξι μήνες, μιας και αμφότεροι φορούν βέρες στο αριστερό, δίνουν και παίρνουν!

Τα παιδιά, η περιουσία και τα επώνυμα

Σύμφωνα με το έγγραφο που συνέταξε πληρεξούσιος συμβολαιογράφος, η Ελένη και ο καλός της διατηρούν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης την περιουσιακή τους αυτοτέλεια, τόσο για τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν τώρα, όσο και για εκείνα τα οποία θα αποκτήσουν στο μέλλον, κατά τη διάρκεια του συμφώνου.

MENEGAKI-SIMFONO (748x800).jpg

Σε περίπτωση που προκύψουν παιδιά, αυτά θα φέρουν το επώνυμο Παντζόπουλος και την επιμέλειά τους θα έχουν και οι δύο, όπως ορίζει ο νόμος για τα παιδιά που αποκτούνται κατά την διάρκεια ενός γάμου, ενώ η Ελένη θα διατηρήσει το επώνυμό της και δεν θα γίνει κυρία Παντζοπούλου. «Το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δεν μεταβάλλει το επώνυμο των συμβαλλομένων. Ο αφενός συμβαλλόμενος δήλωσε προσέτι ότι συγκατατίθεται, ώστε η αφετέρου συμβαλλόμενη να χρησιμοποιεί στις κοινωνικές σχέσεις το επώνυμο του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τι θα γίνει αν χωρίσουν; Ποιός θα πάρει διατροφή;

«Το παρόν σύμφωνο συμβίωσης δύναται να λυθεί με νεότερη συμφωνία των συμβαλλομένων, η οποία θα γίνει αυτοπροσώπως με συμβολαιογραφικό έγγραφο ή με μονομερή συμβολαιογραφική δήλωση του ενός από αυτούς, η οποία θα ισχύσει αφότου κοινοποιηθεί στον άλλο με δικαστικό επιμελητή ή αυτοδικαίως, αν συναφθεί γάμος μεταξύ των συμβαλλομένων ή μεταξύ ενός από αυτούς και τρίτου. Στις δύο πρώτες από τις παραπάνω περιπτώσεις η λύση του παρόντος συμφώνου συμβίωσης επέρχεται και θα ισχύσει από την κατάθεση του αντίστοιχου συμβολαιογραφικού εγγράφου στον ληξίαρχο, όπου έχει καταχωρηθεί και η σύσταση αυτού, ενώ στην τρίτη περίπτωση επέρχεται αυτοδικία», αναφέρει το έγγραφο.

Σε περίπτωση που το ζευγάρι τραβήξει δρόμους χωριστούς, σύμφωνα πάντα με το έγγραφο, κανένας από τους δύο δεν δικαιούται να ζητήσει διατροφή!

Το σύμφωνο της Ελένης και του Ματέο θα τεθεί σε ισχύ από την στιγμή που θα το υπογράψουν, θα το καταθέσουν στον Ληξίαρχο του τόπου κατοικίας τους και θα καταχωρηθεί στο ειδικό Βιβλίο του Ληξιαρχείου.

MENEGAKI-SIMFONO2 (591x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top