Τι κοινό έχει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα;

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής!

Τι κοινό έχει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα;

Αυτό που τον συνδέει με… τον Αλέξη Τσίπρα αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος εξομολογήθηκε τον έρωτά του για τις μηχανές, αλλά και πως τα δύο πρώτα χρόνια του «Στην Υγειά Μας» δυσκολευόταν να βρει ��αλεσμένους!

«Έχω γνωρίσει πάρα πολλούς σπουδαίους Έλληνες και ανθρώπους με έργο μέσα από το “Στην Υγειά Μας”», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε: «τα δύο πρώτα χρόνια ήταν λίγο δύσκολο να βρω καλεσμένους. Τώρα πια παίρνουν τηλέφωνο και λένε “ενδιαφέρομαι”».

Μάλιστα, εξιστόρησε ένα περιστατικό με τον Μανώλη Ρασούλη, ο οποίος ήταν στην Αυστραλία αλλά του έστειλε επιστολή όταν έμαθε ότι είχε ατύχημα με την μηχανή του, το οποίο είχε παραπέσει και βρέθηκε στα χέρια του τρεις μήνες μετά τον θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη!

Πάντως, παρά το ατύχημα που είχε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος εξακολουθεί να έχει έρωτα με τις μηχανές: «έγινα καλά από την επόμενη κιόλας μέρα», είπε και αποκάλυψε ότι στην περιοδεία πάει με την μηχανή και πάνω σε αυτήν έχει εμπνευστεί πολλούς ρόλους, αλλά και ότι το δίτροχό του είναι ίδιο με εκείνο του Αλέξη Τσίπρα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top