Φλάβια Σγκόιφο: Η ελληνίδα που κάνει καριέρα ηθοποιού στη Νέα Υόρκη

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έφυγε από τη χώρα της

Μπορεί η Φλάβια Σγκόιφο να τελείωσε δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών, ωστόσο με το που ολοκλήρωσε τις σπουδές της και όντας μόνο 22 ετών, έφτιαξε τις βαλίτσες της και αποφάσισε να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει το όνειρό της, την υποκριτική.

Το εγχείρημα αυτό δεν ήταν εύκολο αν αναλογιστεί κανείς πως η Φλάβια έπρεπε να παλέψει μόνη της για να είναι οικονομικά ανεξάρτητη.

«Ήμουν 22 χρόνων και αντιμετώπισα δυσκολία όσον αφορά το θέμα της γλώσσας. Ήξερα αγγλικά αλλά δυσκολεύτηκα. Αν είσαι ηθοποιός παίζει ρόλο και η προφορά. Εκτός από αυτό έπρεπε να παλέψω μόνη μου για να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη. Έκανα πολλές δουλειές. Σέρβιρα καφέδες και δούλεψα και ως δημοσιογράφος. Έχω ταλέντο στο σενάριο. Μ΄ αρέσει να γράφω», αποκάλυψε στο star.gr η Φλάβια, όμως τις δυσκολίες αυτές της «εκμεταλλεύτηκε» για να γράψει τη θεατρική παράσταση extraordinary Aliens, στην οποία και πρωταγωνιστεί.

«Είναι κωμωδία αλλά βασίζεται στην πραγματική ιστορία μου σ’ αυτό που πέρασα για να βγάλω visa. Η αληθινή ιστορία ήταν μία τραγωδία. Έγραψα δύο χρόνια μετά για να αναδείξω τα προβλήματα που υπάρχουν με τη γραφειοκρατεία. Το έργο extraordinary aliens έπαιξε σε Hollywood και Los Angeles».

Η Φλάβια και γράφει σενάρια και σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ενώ έχει ασχοληθεί επαγγελματικά και με το fitness. Ποια είναι όμως τα μελλοντικά της σχέδια;

ΣΛΟΥΘ: Μία ιστορία πάθους, εκδίκησης και μυστηρίου

«Να είμαι δημιουργική, να ταξιδεύω για δουλειά. Τώρα συζητάω το καλοκαίρι μήπως πάω στην Ισπανία να διδάξω fitness. Επίσης στο μέλλον θα ήθελα να εκπληρώσω το όνειρό μου και να κάνω καριέρα και στο σινεμά». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top